Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Πρώτη νίκη για Πολυβώτη!

Πρώτη νίκη για Πολυβώτη!

0
polivotis
Dodekanisos

Πρώτη νίκη για τον Πολυβώτη στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας (1ος όμιλος). Η ομάδα της Νισύρου σε σημερινό εξ’ αναβολής παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής, επικράτησε στο γήπεδο της με 3 – 1 του Νηρέα και έτσι πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και επέβαλλαν τον ρυθμό τους στο πρώτο 25λπετο, διάστημα στο οποίο είχαν ευκαιρίες και πέτυχαν δυο τέρματα. Από εκεί και πέρα, οι φιλοξενούμενοι αφυπνίστηκαν και ανέβασαν στροφές αναλαμβάνοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων και δημιουργώντας σημαντικές ευκαιρίες για να σκοράρουν. Το ίδιο σκηνικό συνεχίστηκε και στις αρχές της επανάληψης με αποτέλεσμα να φθάσουν στην επιτυχία ενός τέρματος, ξαναμπαίνοντας έτσι στον αγώνα. Στο 60’ όμως ο Πολυβώτης με πέναλτι κατάφερε να πετύχει ένα τρίτο τέρμα και να «καθαρίσει» έτσι τον αγώνα. Η εσχάτη των ποινών αμφισβητήθηκε πάντως από τους φιλοξενούμενους οι οποίοι θεωρούν ότι κακώς δόθηκε.
Στο 5΄ο Πρ. Χαρτοφύλλης εκτέλεσε απευθείας φάουλ αλλά έστειλε τη μπάλα να περάσει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι (άουτ).
Στο 12’ ο Φωτεινής με κεφαλιά μέσα από την περιοχή πέτυχε το 1 – 0 και στο 23’ ο ίδιος παίκτης με κοντινό πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του (2 – 0).
Στο 50’ ο Καβάζης με μια ψηλοκρεμαστή κεφαλιά έδωσε περίεργη τροχιά στη μπάλα και έκανε το 2 – 1 αλλά στο 60’ ο Φωτεινής αφού απέφυγε δυο αντιπάλους μπήκε στην περιοχή και δέχθηκε μαρκάρισμα το οποίος ο κ. Αντωνάς το θεώρησε αντικανονικό και έδωσε πέναλτι παρά τις διαμαρτυρίες των παικτών του Νηρέα. Το εκτέλεσε ο τερματοφύλακας Κετσές και διαμόρφωσε το τελικό 3 – 1.
Στο 93’ ο Φωτεινής και πάλι έκανε το σουτ από καλό σημείο, όμως ο Κοσμάς απόκρουσε και η μπάλα αφού χτύπησε στη συνέχεια στο οριζόντιο δοκάρι, κατέληξε κόρνερ το οποίο στη συνέχεια πέρασε ανεκμετάλλευτο.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Αντωνάς (Κομκότος, Τσέτσος) από τον οποίο έχουν παράπονα οι φιλοξενούμενοι.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΠΟΛΥΒΩΤΗΣ: Κετσές, Παπαδάκης (57’ Γκάτης), Χαρτοφύλλης Ν. (75’ λ.τ. Καραγιάννης), Κωνσταντίνου, Κουκοβίνος, Χασαπλαδάκης, Σταυριανός, Σβύνος, Κάκιας, Φωτεινής, Χαρτοφύλλης Πρ. (73’Κυπραίος)
ΑΣ ΝΗΡΕΑΣ: Κοσμάς, Ζούρδης Φιλ. (85’ Κωστάκης), Χειμωνέττος, Καβάζης, Καρίνος, Στούρης, Σταυλάς, Τσουβαλάς, Αλαβάνος (85’ Τεχνίτης), Κουδούνης, Καμπουράκης (70’ Μεγαλούδης)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments