Αρχική Προγνωστικά Πονηρό είσαι, πονηρά σε παίζουμε…

Πονηρό είσαι, πονηρά σε παίζουμε…

0
pame stoixima
Dodekanisos

Ιδιαίτερα επικίνδυνο και πονηρό το σημερινό κουπόνι ημέρας. Με μεγάλη και πολύπλοκη γκάμα παιχνιδιών για όλα τα γούστα και τις ορέξεις. Σήμερα είναι η χαρά των εκπλήξεων και των παικτών που κοντράρουν τα φαβορί. Είναι τέτοια τα ματς που ενδείκνυται η «κόντρα». Εμείς προτείνουμε επιλογές περισσότερο σε ειδικό στοιχηματισμό και σε άλλες εναλλακτικές, παρά σε σημείο τελικού αποτελέσματος. Σε ότι αφορά την χθεσινή μας μέρα είχαμε 2/3 σωστά με την 4η μας επιλογή να αναβάλλεται. Έχουμε φτάσει λοιπόν τις συνολικές μας επαληθεύσεις στις 250/407 και με το ποσοστό επιτυχίας μας σταθερό στο 62%.

ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ – ΛΑΤΙΝΑ κωδ.140
Δούλεψε ο αριθμοαναλυτής μας εδώ. Έβγαλε σημείο ισχυρό το ( ΗΜ Χ ) 1,70 και σε μια 2η ματιά δεν έχει άδικο. Η γηπεδούχος μετράει συνολικά 11/16 ενώ η φιλοξενούμενη έχει 9/16. Εναλλακτική μας επιλογή εδώ το ( 0-1goal ) 2,40.

ΓΟΥ’Ι’ΓΚΑΝ – ΝΟΡΓΟΥ’Ι’ΤΣ κωδ.162
Αξιοσημείωτο αυτό που ανιχνεύσαμε!! Σε αυτούς τους 9 αγώνες που έχει δώσει η Νόργουιτς μακριά από το γήπεδο της καταγράφει ήδη 2 ανατροπές. 1 υπέρ της και 1 κατά. Το 4-1-4 στα εκτός της παιχνίδια δείχνει ότι δεν αρκείτε σε ισοπαλία και τα παίζει όλα για όλα. Η Γουίγκαν σε δεινή βαθμολογική θέση θα «χτυπήσει» το ματς από νωρίς και αυτό ευνοεί την πρόβλεψη μας. ( 1/2 ) 25,00 και ( 2/1 ) 25,00. Το ( Over ) 1,90 μας το δίνουν απλόχερα και θα το τιμήσουμε.

ΚΠΡ – ΜΠΕΡΝΛΙ κωδ.149
Αν υπάρχει κάτι που μετράει στο νησί και ακολουθείτε διαρκώς αυτό είναι η παράδοση. Αυτή λοιπόν είναι που λέει πως η Μπέρνλι δεν έχει κερδίσει ποτέ τον μήνα Δεκέμβριο και αυτή είναι που μας οδηγεί στον άσσο ( 1 ) 1,90. Από κοντά το ( ΗΜ 1 ) 2,45 αφού η γηπεδούχος στα 7 εντός δεν έχει ήττα στο ημίχρονο. Το ( Over ) 1.85 για εγγλέζικο ματσάκι είναι και αυτό επιλογή που δεν αγνοείται.

ΛΟΥΚΕΡΝΗ – ΒΑΣΙΛΕΙΑ κωδ.211
Προκλητικό το ( Over ) 1,80 εδώ για μια αναμέτρηση μεταξύ της πρωτοπόρου με την τελευταία της βαθμολογίας Λουκέρνη. Η ψυχοσύνθεση των παικτών στις σκανδιναβικές χώρες επί χρόνια έχουν αποδείξει ότι δεν χωρούν σκοπιμότητες στο στυλ παιχνιδιού τους (αυτοί ξεπέρασαν και τα εγγλεζάκια). Έχει 7/8 Over στα εκτός έδρας της παιχνίδια η Βασιλεία Και ποντάρουμε στο ότι θα θελήσει να καθαρίσει από νωρίς το ματς προκειμένου να ξεκουράσει όσο νωρίτερα τους παίκτες βαρόμετρο που έχει. Εναλλακτική επιλογή εδώ το ( 2 ) 2,00 αλλά και το τολμηρό ( 2/2 ) 3,40 που δεν μας αφήνει αδιάφορους σε αυτή την τιμή.

ΚΑΕΝ – ΝΙΣ κωδ.239
Ιδιαίτερης σημασίας αγώνας για την γηπεδούχο που αυτά τα ματς τα έχει λογισμένα για τρίποντο. Ειδικά τώρα που η ανάγκη για βαθμούς είναι πολύ μεγαλύτερη κάνουν τον άσσο επιτακτικό. Η Καέν βρίσκεται στο γκρουπ που οδηγεί στην ΓΑ2 και η Νις θεωρείται από τις ομάδες που θα παλέψουν για την σωτηρία τους. Βλέπουμε τον άσσο ( 1 ) 1,95 όσο δύσκολα και να έρθει σαν Κυρίαρχο σημείο και μετά υπάρχει σαφώς αξία στο κλειστό ( 0-1goal ) 2,70.

ΑΚΑΔΕΜΙΚΑ – ΠΟΡΤΟ κωδ.256
Ενόψει παιχνιδιού στο Τσάμπιονς Λιγκ η Πόρτο πάει στην έδρα της Ακαδέμικα απλά για το τρίποντο που θα την διατηρήσει ψηλά μέσα στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Σφιχτή στην έδρα της η Ακαδέμικα μετράει 5/6 ισοπαλίες με 5-7 τέρματα. Τι προτείνουμε ; Σκοράκια κύριοι για δελτίο με ομίλους ή και σε ζητούμενο μιας εκ των επιλογών. ( 0-2 ) 5,00 και ( 0-3 ) 8,00 και με το ( 2-3goal ) 1,80 ιδανικό σε αυτήν την χρονική στιγμή. Τι και αν έχει ματς στην Ευρώπη η Βασιλεία!

Τα σχόλια και τα προγνωστικά μας αφορούν αποκλειστικά το κουπόνι του στοιχήματος του ΟΠΑΠ.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Υπεύθυνο παιχνίδι και μόνο για ενήλικους.

{youtube}exnWxrRGCEM{/youtube}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments