Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Πρώτη απώλεια του Απόλλωνα

Πρώτη απώλεια του Απόλλωνα

0
apollon_kleanthis
Dodekanisos
Την πρώτη του φετινή απώλεια βαθμών και μάλιστα στο γήπεδο του είχε σήμερα (Σάββατο) ο Απόλλων Καλυθιών. Οι παίκτες του Δημήτρη Δογιάμα έμειναν στο 1 – 1 και έτσι έχασαν το απόλυτο που είχαν έως τώρα. Το παιχνίδι ήταν δυνατό πάνω σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο, λόγω της βροχής που είχε προηγηθεί με τους γηπεδούχους να έχουν μεν την υπεροχή αλλά τους φιλοξενούμενους να είναι πιο επικίνδυνοι. Στο 87’ μάλιστα είχαν σημαντική ευκαιρία να πάρουν και το «διπλό» όταν ο Παπακωνσταντίνου από πλάγια θέση σούταρε δυνατά και η μπάλα αφού κόντραρε σε αμυνόμενους, «στρώθηκε» στον Θεοδοσίου που έκανε νέο σουτ όμως ο Καραγιάννης απόκρουσε. Ο Απόλλωνας άνοιξε το σκορ στο 7’ με τον …συνήθη ύποπτο Λευτέρη Μαυρομούστακο. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός πήρε τη μπάλα από πλάγια και με πλασέ μέσα από την περιοχή (στην απέναντι γωνία) έκανε το 1 – 0. Ο Κλεάνθης όμως στο 32’ με τον Παπακωνσταντίνου κέρδισε πέναλτι (δέχθηκε μαρκάρισμα από αμυντικό) που ανέλαβε ο Πάττας (στο 33’) να μετατρέψει σε γκολ (1 – 1). 
Εκτός από τη φάση του 87’ που σας περιγράψαμε πιο πάνω, υπήρχαν άλλες τρεις σημαντικές ευκαιρίες, όλες για τον Απόλλωνα.
Στο 56’ μετά από σέντρα του Καντιμοίρη, ο Μαυρομούστακος με κεφαλιά ανάγκασε τον Σαββιδάκη να αποκρούσει δύσκολα σε κόρνερ.
Στο 58’ μετά από φάουλ του Μαυρομούστακου, ο Καρίκης με παρακινδυνευμένη κεφαλιά (προς τα πίσω) παραλίγο να πετύχει αυτογκόλ αλλά ο Σαββιδάκης πέταξε τη μπάλα κόρνερ.
Στο 78’ ο Συμεωνίδης έκανε σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή με αποτέλεσμα η μπάλα που αναπήδησε στο βρεγμένο τεραίν να αναγκάσει τον Σαββιδάκη να αποκρούσει δύσκολα σε κόρνερ.  
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Μιχάλης Μάμμης και «βοηθοί» του ήταν οι Λάζαρος Δουλγέρης και Λευτέρης Χαρισμανίδης
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΠΟΛΛΩΝ: Καραγιάννης, Χατζηγεωργίου, Αλαχούζος, Κίτσος, Φυλακούρης, Ορφανός (79’ Γεννημαχλέλης), Συμεωνίδης (63’ Σταυρής), Μουτσοντέμι (87’ Δημητράς), Αρχοντούλης, Μαυρομούστακος, Καντιμοίρης
ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Σαββιδάκης, Καρυπίδης (69’ Ατσίδης), Νικολός, Καρίκης, Θεοδοσίου, Παπαδημήτρης, Παπακωνσταντίνου (87’ Μεμοτσέλα), Σάββενας, Δημητρόπουλος, Πάττας, Γεωργαλλής (91’ Χατζησάββας)

 



0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments