Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Πρόταση σε Μαθιό, τα τυπικά για Μίρτσεφ και Διακουράκη

Πρόταση σε Μαθιό, τα τυπικά για Μίρτσεφ και Διακουράκη

0
Dodekanisos

Επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Παναγιώτη Μαθιού έχει κάνει σύμφωνα με πληροφορίες ο Απόλλωνας Καλυθιών. Οι «κυανοκίτρινοι» οι οποίοι θέλουν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στο μετεγγραφικό παζάρι του καλοκαιριού έκαναν πρόταση στον έμπειρο επιθετικό και της επόμενες ημέρες θα πάρουν απάντηση καθώς σίγουρα και άλλες ομάδες του τοπικού μας θα ενδιαφερθούν για τον πρώην παίκτη του Διαγόρα. Ακόμα η ομάδα του Χρυσόστομου Χάσταλη έχει προσεγγίσει τους Τάσο Παλάζη και Στέργο Χατζηκοσμά που έμειναν ελεύθεροι πριν μερικές ημέρες από Φοίβο και Διαγόρα αντίστοιχα.

Τα τυπικά για Μίρτσεφ και Διακουράκης

«Κλεισμένοι» πρέπει να θεωρούνται οι Βάσκο Μίρτσεφ και Δημήτρης Διακουράκης. Οι Απολλωνιστές τα έχουν βρει σε όλα με τους δύο παίκτες επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του news12 και το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθούν οι δύο μετεγγραφές είναι το τυπικό κομμάτι.

Αντίθετα παρελθόν από τον Απόλλωνα πρέπει να θεωρείται ο Σταύρος Σαπαλίδης. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής που είχε εξαιρετική παρουσία τη χρονιά που μας πέρασε , δεν βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή του, με τους διοικούντες να καλούνται να καλύψουν το κενό που θα δημιουργηθεί με την αποχώρησή του.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments