“Προσοχή, οι Ολλανδοί αντικαθίστανται από μετανάστες!”

0
Dodekanisos

Ο νικητής των περσινών ολλανδικών κοινοβουλευτικών εκλογών, ο δεξιός Geert Wilders, εξέφρασε την έντονη αντίθεσή του στη μαζική μετανάστευση σε μια νέα ομιλία του, λέγοντας ότι οι Ολλανδοί γίνονται μειονότητες σε πολλές από τις μεγάλες πόλεις της Ολλανδίας.

«Ο ολλανδικός πληθυσμός αντικαθίσταται από μετανάστες, συχνά μουσουλμάνους. Στις τρεις μεγάλες πόλεις μας, το Άμστερνταμ, τη Χάγη και το Ρότερνταμ, πάνω από το 50% των νεογέννητων είναι παιδιά μεταναστών. Οι Ολλανδοί θα είναι σύντομα μειοψηφία. Η Ολλανδία θα γίνει μια ισλαμική χώρα, κόλαση στη γη», είπε ο Wilders μεταξύ άλλων.Ο Βίλντερς, ο οποίος θα μπορούσε να γίνει ο επόμενος πρωθυπουργός της χώρας, υπόσχεται να σταματήσει τη μαζική λαθρομετανάστευση στην Ολλανδία εάν καταφέρει να σχηματίσει κυβέρνηση και θα καταψηφίσει επίσης τη μετανάστευση σε όλες τις αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Ο Βίλντερς, ηγέτης του Κόμματος Ελευθερίας (PVV), ο οποίος κέρδισε τις περσινές κοινοβουλευτικές εκλογές, εξακολουθεί να προσπαθεί να σχηματίσει κυβέρνηση εν μέσω συνομιλιών συνασπισμού.
«Αναζητούμε ένα δεξιό υπουργικό συμβούλιο. Για άλλη μια φορά οι Ολλανδοί θα είναι στην πρώτη θέση. Σημαντικές φορολογικές περικοπές για τους πολίτες, πολύ λιγότεροι μετανάστες. Ελπίζω να λειτουργήσει, οπότε δεν θα χρειαστούν νέες εκλογές», έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments