Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Προσοχή και πάλι σε μεγάλη απάτη με τηλεφωνικές κλήσεις

Προσοχή και πάλι σε μεγάλη απάτη με τηλεφωνικές κλήσεις

0
Dodekanisos

Επανέρχεται στο προσκήνιο μεγάλη απάτη με τηλεφωνικές κλήσεις που οδηγούν σε υπερβολικές χρεώσεις, την οποίαν έχουν στήσει επιτήδειοι, οι οποίοι μπορούν και χρεώνουν τους λογαριασμούς μέσα από αναπάντητες κλήσεις ή από κλήσεις κατά τις οποίες καλούν και είτε μιλούν αγγλικά, είτε δεν μιλούν καθόλου.

Ο αριθμός που χρησιμοποιούν για να πραγματοποιήσουν αυτές τις κλήσεις (ή τουλάχιστον ο αριθμός που φαίνεται στις οθόνες των τηλεφώνων μας) είναι ο 2311807050. Συνήθως καλούν, δεν μιλούν και μετά από κάποιο χρονικό διάστημα ακούγεται η λέξη «goodbye» και η γραμμή κλείνει.

Για το θέμα είχαν ασχοληθεί τα ΜΜΕ πέρισι αλλά από ότι φαίνεται κάποιοι δρουν με το σκεπτικό ότι όλα τα πράγματα ξεχνιούνται σταδιακά.

Χρήστες καταγγέλουν πως από τον συγκεκριμένο αριθμό δέχονται κλήσεις αργά το βράδυ και γενικά ακατάλληλες ώρες, όπου και πάλι δεν μιλά κανείς για κάποιο χρονικό διάστημα και η γραμμή κλείνει στη συνέχεια.

Σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα», όσοι επιχείρησαν να πάρουν πίσω τον συγκεκριμένο αριθμό για να διαπιστώσουν από πού προέρχεται η κλήση, το μόνο που ακούνε είναι μουσική.

Τέλος, πολλοί είναι οι καταναλωτές που δέχτηκαν τηλεφώνημα από τον συγκεκριμένο αριθμό, καταγγέλουν ότι είδαν αδικαιολόγητα «φουσκωμένο» τον λογαριασμό του τηλεφώνου τους.

Μυστήριο όμως προκαλεί η εμπλοκή της WIND με τον αριθμό 2311807050.

Η ίδια η εταιρεία απάντησε σε παλαιότερο σχετικό σχόλιο στο facebook με τρόπο που δεν αποκλείει να εμπλέκεται – ή να εμπλεκόταν στο παρελθόν – με τον αριθμό 2311807050.

Δείτε μερικά από τα σχόλια για WIND και τον αριθμό 2311807050:

https://www.facebook.com/WindHellas/posts/554042897990067

Σε κάθε περίπτωση, αν δείτε τον συγκεκριμένο αριθμό 2311807050 στην οθόνη του τηλεφώνου σας μην απαντήσετε. Μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε την φραγή κλήσεων και να αποκλείσετε τον αριθμό αυτόν από τα σταθερά σας τηλέφωνα και για τα κινητά να τον κατατάξετε στους ανεπιθύμητους.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments