Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Προσφορά τροφίμων για τους οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας

Προσφορά τροφίμων για τους οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας

0
Dodekanisos

Μια πραγματικά όμορφη πρωτοβουλία ανέλαβε το 1ο ΚΑΠΗ Ρόδου, αποφασίζοντας να συνεισφέρει στην παροχή συσσιτίου για συμπολίτες μας που στερούνται ακόμη και το φαγητό.

Κατά την προγραμματισμένη τους παράσταση ¨Εκκλησιάζουσες¨ του Αριστοφάνη, την Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017 στις 8.30 μ.μ. στο Κινηματοθέατρο ¨ΡΟΔΟΝ¨, καλεί όσους από εμάς επιθυμούν, να προσφέρουν τρόφιμα μακράς διάρκειας και να στηρίξουν έτσι το πρόγραμμα που εξυπηρετεί σε καθημερινή βάση 150 άτομα ,παρέχοντας τους μεσημεριανό, βραδινό , φρούτο και άρτο.

Ο Δήμος Ρόδου από την πλευρά του, εφράζει δημόσια τις ευχαρίστιες του:

Ο Δήμος Ρόδου (Δημοτικός Οργανισμός Πρόνοιας) εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στο 1ο ΚΑΠΗ Ρόδου , όπου στη θεατρική παράσταση ¨Εκκλησιάζουσες¨ του Αριστοφάνη , που πρόκειται να παρουσιάσουν οι ομάδες θεάτρου, χορωδίας και χορευτικού, την Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017 στις 8.30 μ.μ. στο Κινηματοθέατρο ¨ΡΟΔΟΝ¨, αποφάσισε να στηρίξει τη δομή παροχής συσσιτίου των οικονομικά αδύναμων συμπολιτών μας, η οποία πρόσφατα έχει ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ¨Νότιο Αιγαίο 2014-2020¨ .

Κατά τη διάρκεια της θεατρικής παράστασης , όσοι συμπολίτες μας επιθυμούν, θα έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν τρόφιμα μακράς διαρκείας (όπως όσπρια, ζυμαρικά , ρύζι, τοματοπολτούς , κονκασέ ,γάλα , αλάτι , πουρέ, λάδι κ.α.).

Από το παραπάνω πρόγραμμα εξυπηρετούνται 150 άτομα ,τα οποία λαμβάνουν καθημερινά μεσημεριανό , βραδινό , φρούτο και άρτο .

Ο Πρόεδρος του Ιδρύματος κ. Σωτήρης Πετράκης τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και οι εργαζόμενοι ,εύχονται καλή επιτυχία στους διοργανωτές και πάντα να τους διακρίνει το αίσθημα αγάπης και αλληλεγγύης προς το συνάνθρωπο .

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments