Αρχική Αθλητικά νέα Ο Τσιλιγγίρης στον Ερυθρό Αστέρα

Ο Τσιλιγγίρης στον Ερυθρό Αστέρα

0
Dodekanisos

Σε νέα και διαφορετικά υψηλά επίπεδα προπονητικής, θα βρεθεί τον προσεχή Οκτώβριο ο προπονητής τερματοφυλάκων Μιχάλης Τσιλιγγίρης(UEFA C΄).

Σίγουρα θα είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τον έμπειρο προπονητή να γεμίσει με περισσότερες γνώσεις το «οπλοστάσιο» του κάτι που θα είναι πολύ καλό για τα παιδιά που προπονεί. Η θητεία και η δουλειά του στον ΑΕΡΑ είναι γνωστή αλλά και αθόρυβη καθώς ο ίδιος είναι χαμηλών τόνων.

Η ανακοίνωση της FOOTBALL TALENT & MANAGEMENT AGENCY, για τον κ. Τσιλιγγίρη αναφέρει τα παρακάτω:

«Η FOOTBALL TALENT & MANAGEMENT AGENCY ανακοινώνει στα πλαίσια  της συνεργασίας της με τον προπονητή τερματοφυλάκων κ. Τσιλιγκίρη Μιχαήλ αλλά και στα πλαίσια της αναβάθμισης των  παρεχόμενων υπηρεσιών προς την ομάδα του Α.Σ. Διγενή και των  Ακαδημιών της, τη μετάβαση του συνεργάτη μας κ.Τσιλιγκίρη Μιχαήλ στο Βελιγράδι το τρίτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου,μετά από πρόσκληση της ομάδας του Ερυθρού Αστέρα – αναλαμβάνοντας τα έξοδα διατροφής και διαμονής του.

H πρόσκληση αφορά την παρακολούθηση των προπονήσεων τερματοφυλάκων της Ανδρικής Ομάδας του Βελιγραδίου και όλων των τμημάτων των Ακαδημιών του συλλόγου καθώς και συναντήσεις με τους προπονητές τερματοφυλάκων του Ερυθρού Αστέρα.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments