Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Προκρίθηκε στους ”4” του κυπέλου ο Ιάλυσος

Προκρίθηκε στους ”4” του κυπέλου ο Ιάλυσος

0
Dodekanisos

Έπειτα από την νίκη απέναντι στην Ρόδο για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνική την Κυριακή 31/03 με 1-0. Ο Ιάλυσος επικράτησε ξανά των πρασίνων με 3-4 στα πέναλτι και προκρίθηκε στον ημιτελικό, στην κανονική διάρκεια το παιχνίδι έληξε 1-1.

Οι δύο ομάδες έχασαν μεγάλες ευκαιρίες για να σκοράρουν και να επικρατήσουν στην κανονική διάρκεια του αγώνα με τα εντυπωσιακά διαστήματα που είχαν, ωστόσο δεν αξιοποίησαν κατάλληλα τις ευκαιρίες τους. Στο 8′ ο Δούμτσης άνοιξε το σκορ για τα Ελάφια και στο 48′ ο Χατζηνικόλας ισοφάρισε για τους Τοξοβόλους. Και ο ΓΑΣ Ιάλυσος αναδείχθηκε νικητής στην διαδικασία των πέναλτι, ο Ζαχάρος αστόχησε στο τελευταίο για τη Ρόδο και η ομάδα του Παναγιώτη Σπάρταλη να πήρε την πρόκριση για τους «4» του θεσμού, όπου θα αντιμετωπίσει σε διπλούς αγώνες τον Φοίβο Κρεμαστής.

Η διαδικασία των πέναλτι

Γιώργου 0-1
Δούμτσης επέμβαση Τσιγάρου 
Εμπουμπά 0-2
Ζαννάκης 1-2
Αθανασίου 1-3
Ζούνης 2-3
Πελαρδής πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι
Λίμα 3-3
Καραγεώργης 3-4
Ζαχαρός στο κάθετο δοκάρι

ΑΣ Ρόδος : Νίκος Κουρμπανάς: Μανουσάκης, Νικολόπουλος (57’ λ.τρ. Ξεπαπαδάκης), Κάρδαμης, Ζαχαρός, Τρόκα, Γκολφινόπουλος (63’ λ.τρ. Τσιακήρογλου), Λίμα, Δούμτσης, Λαθύρης (63’ Ζαννάκης), Ζούνης, Μπαρμπαρούσης (78’ λ.τ. Μπουρνέλης).
Γ.Α.Σ. Ιάλυσος : Παναγιώτης Σπάρταλης: Τσιγάρος, Πατσίλης, Καραγεώργης, Χότζα, Ιντρίζι, Γιώργου, Ραπάι (63’ Αθανασίου), Βλαχάβας (46’ Κάμπα, 114’ λ.τ. Πιπέρης), Χατζηνικόλας (89’ Τερζίου), Πελαρδής, Εμπουμπά.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments