Αρχική Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου Προκρίθηκε στην οκτάδα η Μικτή μας

Προκρίθηκε στην οκτάδα η Μικτή μας

0
Dodekanisos

Την πρόκριση της στα προημιτελικά του πρωταθλήματος προεπιλογής των Εθνικών ομάδων εξασφάλισε η Μικτή ομάδα Κ16 της ΕΠΣ Δωδεκανήσου. Παίζοντας σήμερα στο γήπεδο της Βάρης επικράτησε με 3 – 0 του αντίστοιχου συγκροτήματος της Αργολίδας και έτσι συνεχίσει τις υποχρεώσεις της στην διοργάνωση.
Τα παιδιά του Γιώργου Τριχιά έκαναν μια μέτρια και αγχωτική εμφάνιση στην διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου αλλά βρήκαν τα πατήματα τους στην επανάληψη όπου κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο και έφθασαν άνετα στην τελική επικράτηση.

Το σκορ άνοιξε στο πρώτο ημίχρονο ο Κουλλόλλι ο οποίος έκανε ωραία ατομική προσπάθεια και αφού απέφυγε και τον τερματοφύλακα πλάσαρε σε κενή εστία και έκανε το 1 – 0. Η Μικτή μας ομάδα πέτυχε στο δεύτερο ημίχρονο τα άλλα δυο τέρματα της. Ο Κοντός σέντραρε και ο Σταματούλας με κεφαλιά έκανε το 2 – 0 ενώ λίγο πριν από το φινάλε μετά από σέντρα του Χατζηκυριαζή, ο Ρουτζιέρης με δυνατό πλασέ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 3 – 0.

Ε.Π.Σ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ: Ήλιος, Συρίμης (65’ Χατζηκυριαζής), Παπασταματίου (29’ Χαράπας), Σταματούλας, Καραμανώλης, Κότζα (60’ Τρικοίλης), Κοντός, Μαγκούλιας (60’ Κορνάρος), Αναγνώστου (65’ Ζερβός), Ρουτζιέρης, Κουλόλι
ΕΠΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ: Καρατζούλης, Κωστόπουλος, Κουτάλης (71’ Δέστες), Μαυρογιάννης, Μερτύρης, Δεδεμπίλης, Κουτσούκος (71’ Καρκαλάτος), Σταθόπουλος (41’ Μελάνης), Θεοδοσιάδης (71’ Μποζιονέλος), Ζούγλης, Χριστόπουλος (51’ Καράι)

Η Μικτή μας όπως παρατάχθηκε στο σημερινό παιχνίδι της Βάρης. Από τα αριστερά οι Σταματούλας, Ήλιος, Καραμανώλης, Μαγκούλιας, Κουλλόλλι, Παπασταματίου, Κότζα, Συρίμης, Κοντός, Ρουτζιέρης και Αναγνώστου
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments