Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Προκρίθηκε ο Διαγόρας

Προκρίθηκε ο Διαγόρας

0
Dodekanisos

Την πρόκριση στην τρίτη φάση του κυπέλλου Δωδεκανήσου πανηγύρισε ο Διαγόρας, ο οποίος επικράτησε με σκορ (0-2) του μαχητικού Αγίου Ισιδώρου στο γήπεδο Κοσκινού. Σκόρερ οι Παναγιωτίδης και Καρπαθάκης.

Οι “κυανέρυθροι” παρουσιάστηκαν στην αναμέτρηση με αρκετά παιδιά από το εφηβικό τμήμα του συλλόγου, τα οποία έδειξαν πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο κόντρα στην πρωτοπόρο ομάδα της Β’ κατηγορίας.

Ο Διαγόρας ήλεγξε το παιχνίδι, πήρε την κατοχή της μπάλας, όμως ήταν άστοχος στην τελική προσπάθεια. Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 18′ όταν το σουτ του Κοντού κατέληξε πάνω από τα δοκάρια του Αναστασά. Στο 32′ το σουτ του Κιοσέογλου πέρασε λίγα εκατοστά δίπλα από το δεξί δοκάρι του Αναστασά, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Ζhelev στο 45′. Η μοναδική καλή στιγμή για τους γηπεδούχους ήταν το μακρινό σουτ του Μιχάλη Σαράντη, το οποίο κατέληξε στα χέρια του Μπαμπανιώτη.

Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε. Ο Διαγόρας κρατούσε την μπάλα στα πόδια του, όμως όταν έμπαινε μέσα στην περιοχή δεν είχε καθαρό μυαλό, ώστε να πετύχει ένα γκολ. Η είσοδος του Παναγιωτίδη στον αγωνιστικό χώρο έκανε τους “κυανέρυθρους” πιο κινητικούς. Στο 73′ ο επιθετικός του Διαγόρα έκανε ωραία κίνηση, όμως το πλασέ του σταμάτησε στα πόδια του Αναστασά. Στο 82′ και πάλι ο Παναγιωτίδης, πήρε την μπάλα από τον Βονάκη, βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ, όμως και πάλι ο γκολκίπερ του Αγίου Ισιδώρου δήλωσε παρών.

Η λύτρωση για τον Διαγόρα ήρθε στο 88′, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ και απομάκρυνση του Αναστασά, ο Παναγιωτίδης βρέθηκε μόνος του μέσα στην περιοχή και με ωραίο πλασέ νίκησε πέτυχε το (0-1). Στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού οι ποδοσφαιριστές του Αγίου Ισιδώρου “φώναξαν” για πέναλτι σε κράτημα μέσα στην περιοχή, όμως ο διαιτητής Κάζας έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Στην τελευταία φάση της αναμέτρησης και έπειτα από κόρνερ του Κιοσέογλου, ο Γιάννης Καρπαθάκης με δυνατή κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι διαμόρφωσε το τελικό (0-2) για τον Διαγόρα.

Συνθέσεις:

AΓΙΟΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ: Αναστασάς, Διακοπαρασκευάς Στ (52′ Στραβογιάννης), Δημητράκης, Βονάκης, Καψαλάκης, Καρτάλης (58′ Στάππας), Διακοπαρασκευάς Π, Σαπαλίδης, Μερσιώτης, Σαράντης (54′ Αμπελάς), Γεωργαλλής.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Μπαμπανιώτης, Χεμωνέττος, Ζhelev, Μπουρλάκου (46′ Παναγιωτίδης), Κωστάκης, Κυριαζής, Κρητικός, Κιοσέογλου, Καρπαθάκης, Καραμούζης, Κοντός (90+4 Παπασταματίου).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments