Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Πρόκριση και για Πολυβώτη

Πρόκριση και για Πολυβώτη

0
polivotis2015
Dodekanisos

Πολύ ωραίο παιχνίδι έγινε στη Νίσυρο, όπου ο τοπικός Πολυβώτης επικράτησε με 4 – 3 του Αγίου Ισιδώρου και θα δώσει το παρών και στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Ο κόσμος που ήταν στο στο γήπεδο απόλαυσε θέαμα και πολλά γκολ. Η ομάδα της Νισύρου κατάφερε να φθάσει στο σκορ πρόκρισης περίπου δέκα λεπτά πριν απότ ο φινάλε της αναμέτρησης.
Τα γκολ
Ο Μεσία μόλις στο 5′ άνοιξε το σκορ για τον Πολυβώτη (1 – 0) αλλά στο 15′ ο Χριστοδούλου δεν δυσκολεύτηκε από καλό σημείο να κάνει το 1 – 1. Στο 22′ ο Α. Γεωργαλλής πέτυχε το 1 – 2 όμως στο 40΄ ο Φωτεινής πέρτυχε το 2 – 2 και στο 44′ ο Αντράγκας έκανε το 3 – 2!
Στο 50′ ο Μόσχου έκανε το 3 – 3 αλλά στο 80′ ο Β. Κ. Χατζηνικολάου με απευθείας εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το τελικό 4 – 3 χαρίζοντας την πρόκριση στην ομάδα του.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΠΟΛΥΒΩΤΗΣ: Φωτιάδης, Καραγιάννης, Β. Κ. Χατζηνικολάου, Σαφακιανός, Παπαδάκης, Χαρτοφύλλης (75′ Ορσάρης), Φωτεινής, Αντράγκας, Κάσδαγλης, Β.Δ. Χατζηνικολάου, Μεσία
ΑΓΙΟΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ: Χαλκιόπουλος, Κουτρούλης, Ταμπουράς, Δημητράκης, Αντωνόπουλος, Χριστοδούλου (81′ Μ. Γεωργαλλής), Βονάκης, Διακοπαρασκευάς, Μανής (70′ Σιμιού), Α. Γεωργαλλής, Κιαουρτζής (46′ Μόσχου)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments