Προκλητικός Γεροτζιάφας, μιλάει για «εκδίκηση μαζικού εμβολιασμού»

Ο Γρηγόρης Γεροτζιάφας, καθηγητής αιματολογίας στην ιατρική σχολή της Σορβόννης, συνέστησε, «να γίνει υποχρεωτικός, καθολικός, μαζικός εμβολιασμός στην Ελλάδα»! 

Ειδικότερα, ο Γρηγόρης Γεροτζιάφας, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του «kontranews10», είπε πως ο εμβολιασμός έχει σταματήσει γύρω στο 55%. Είναι ακόμα πιο χαμηλά σε πολλές περιοχές. Επεσήμανε πως στη Γαλλία έχει φτάσει στο 85% του πληθυσμού πάνω από 12 ετών. Στην Ελλάδα έχει γίνει ζήτημα πολιτικής αντιδικίας ο εμβολιασμός, σημείωσε ο κ. Γεροτζιάφας. Παράλληλα συνέστησε «να γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός» στην Ελλάδα. 

«Δεν χρειάζεται να παίζουμε με τις λέξεις. Αυτή τη στιγμή πρέπει να γίνει υποχρεωτικός, καθολικός, μαζικός εμβολιασμός στην Ελλάδα. Έρχεται ένας σκληρός χειμώνας και ήδη στη Θεσσαλονίκη οι ΜΕΘ είναι γεμάτες. Όλος ο πληθυσμός πρέπει να εμβολιαστεί είναι απλά τα πράγματα. Πρέπει να καταστεί υποχρεωτικός ο εβμολιασμός γιατί τα πράγματα είναι σοβαρά. Οι κοινωνικές εκρήξεις θα έρθουν από την φτώχεια, από την καταπίεση και από τα τάγματα των φασιστών που συνεχίζουν να κυκλοφορούν στις γειτονιές της Θεσσαλονίκης. Αλλά και της Αθήνας. Εκεί είναι το μπαρούτι που θα δημιουργήσει τις εκρήξεις. Όταν το κράτος δεν μπορεί να εξασφαλίσει δωρεάν περίθαλψη και παίζουμε σε ένα εμπορευματοποιημένο σύστημα αυτό που ζούμε σήμερα δηλαδή. Σε όλη την Ευρώπη δεν είναι μόνο στην Ελλάδα. Η απάντησή μας είναι μία. Η εκδίκηση μαζικού εμβολιασμού. Επειδή ο εμβολιασμός είναι πράξη κοινωνικής ευθύνης, πρέπει να είναι και υποχρεωτικός! 

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε επίσης:

Επικαιρότητα

Ελεύθερη Πένα

Αθλητικά Νέα

Αφήστε το σχόλιο σας

σχόλιο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments