Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Πρωτιά για τη Σφυρίου

Πρωτιά για τη Σφυρίου

0
sfirioou_beach
Dodekanisos
Η ροδίτισσα Ειρήνη Σφυρίου και η θεσσαλονικιά Φλώρα Ιωαννίδου είναι για φέτος οι πρωταθλήτριες μπιτς βόλεϊ στη Βόρεια Ελλάδα αφού στο τελικό τουρνουά του North Area Beach Volley Circuit 2012 νίκησαν, αρχικά στον ημιτελικό τις Μαρία Τίλη και Κωνσταντίνα Τσοπούλου με 2-1 σετ και στη συνέχεια στο μεγάλο τελικό με το ίδιο σκορ τις Νίκη Μουντάκη και Σίσσυ Αποστολίδου.
Το τουρνουά που πραγματοποιήθηκε, το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στο Μυρωδάτο Ξάνθης ολοκλήρωσε το φετινό North Area Beach Volley Circuit, μια διοργάνωση που γίνεται με μεγάλη επιτυχία από το 2010 σε νομούς του βορειοελλαδικού χώρου, είναι υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης και κατατάσσεται στην κατηγορία Challenger.
Οι δύο αθλήτριες πανηγύρισαν την μεγάλη τους επιτυχία και χειροκροτήθηκαν θερμά από τους πολλούς φίλους του μπιτς βόλεϊ που βρέθηκαν στο beach bar ‘ΑΜΜΟΣ’.
Στους άνδρες, ο ροδίτης Ιωάννης Τσακογιάννης και ο συμπαίκτης του Στράτος Καββαδάς πήραν την 3η θέση ενώ πρωταθλητές αναδείχτηκαν οι Σακογλου / Χαριτωνιδης που νίκησαν στον τελικό τους Βανδώρο / Δάλλα με 2-0 σετ.
Η Ειρήνη και ο Ιωάννης θα βρίσκονται τον Αύγουστο στη Ρόδο και θα συνδυάσουν τις διακοπές κοντά στις οικογένειές τους με τη συμμετοχή τους στα τοπικά τουρνουά μπιτς βόλεϊ.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments