Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Πράσινη επίδειξη δύναμης στο Στάδιο

Πράσινη επίδειξη δύναμης στο Στάδιο

0
Dodekanisos

Κάνοντας επίδειξη δύναμης, η Ρόδος μπήκε με το δεξί στο 2019, επικρατώντας εύκολα με το εντυπωσιακό 8 – 2 του Κλεόβουλου της Λίνδου. Το παιχνίδι δεν αντέχει σε καμία ιδιαίτερη κριτική μιας και η διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων ήταν αισθητή. Οι “πράσινοι” ουσιαστικά “καθάρισαν” το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο πέτυχαν έξι γκολ!

Το σκορ άνοιξε ο Γεωργίου στο 11′ με μια ωραία λόμπα ενώ στο 23′ ο Κώστα με ένα εξαιρετικό πλασέ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 2 – 0. Στο 27΄ ο ίδιος παίκτης με ωραίο σουτ σχεδόν από το ύψος της περιοχής έκανε το 3 – 0 ενώ στο 33′ ο Τσουλάκος από κοντά έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα για να κάνει το 4 – 0. Ο Κλεόβουλος μείωσε στο 36′ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ταγκάεφ (4 – 1) αλλά στο 38′ ο Καντιμοίρης μετά από κεφαλιά πάσα του Κώστα, με νέα κεφαλιά νίκησε στον αέρα τον Χρυσανθή και έκανε το 5 – 1. Στη φάση αυτή οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν επιθετικό φάουλ. Στο 42′ από γύρισμα του Ρίκκα, ο Μπίσα εξ’ επαφής έκανε το 6 – 1 και στο 57′ ο Κώστα στόπαρε τη μπάλα και με μια πολύ ωραία λόμπα έκανε το 7 – 1. Ο Αμανατίδης στο 74′ με πλασέ έκανε το 8 – 1 και στο 76′ ο Μπολομπάνι σε κενή εστία διαμόρφωσε το τελικό 8 – 2.

Διαιτήτευσε ο Αλέκος Σπάρταλης (Λάζος, Σαρρής)

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΑΣ ΡΟΔΟΣ: Κεφάλας, Καντιμοίρης, Καμπούρης, Σουλάι (60′ Αλιμερκάϊ), Κρητικός (46′ Λαζάρου), Δημητριάδης, Ρίκκα, Μπίσα, Costa, Τσουλάκης (46′ Αμανατίδης, Γεωργίου (60′ Κάππος)
ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΣ: Χρθσανθής, Γιαννιού (46′ Μπαϊρακτάρης), Χαμιτάϊ, Γιατσιάτσος, Κακλαμάνος, Μαριεττάκης, Αθανασίου (46′ Ευαγγελίδης), Κουκουτσέλας, Αλ. Κακλαμάνος Κολιοκώστας (62′ Μπολομπάνι), Ταγκάεφ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments