Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Άνετη επικράτηση της Κατταβιάς

Άνετη επικράτηση της Κατταβιάς

0
Dodekanisos

Μετά από ένα καλό ποιοτικά παιχνίδι, η ομάδα της Α.Ε. Κατταβιάς νίκησε στο ενωσιακό γήπεδο τον ΑΕΡΑ με 3-0.
Ήταν μια άνετη επικράτηση των γηπεδούχων, οι οποίοι από την αρχή του αγώνα πήραν τα ηνία στον αγωνιστικό χώρο, με καλή κυκλοφορία και κατοχή της μπάλας δημιούργησαν αρκετές και καλές ευκαιρίες για το γκολ και δεν άφησαν τα περιθώρια στον αντίπαλο τους να αμφισβητήσει την κυριαρχία τους.
Ο Λόης στο 4΄ και στο 9΄από θέση «τετ-α-τετ» δεν μπόρεσε να νικήσει τον Τζήμα που απέκρουσε εντυπωσιακά και στις δύο φάσεις. Στο 11΄οι κιτρινόμαυροι κέρδισαν πέναλτι από χέρι αντιπάλου, το εκτέλεσε ο Πάπα και 1-0. Στο 29΄ σε συρτή σέντρα από τα δεξιά του Κούτσι, ο Τζήμας απέκρουσε και η μπάλα έφτασε στον Πάπα, ο οποίος με δυνατό σουτ από κοντά πέτυχε το 2-0. Με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή ο Πάπα στο 67΄, έστειλε την μπάλα να σταματήσει στο αριστερό δοκάρι. Σε εκτέλεση κόρνερ του Πλύγκου από τα δεξιά, στο 75΄, ο Μπεκλετζής έκανε την κοντινή κεφαλιά, όμως ο Παπαβεργής απέκρουσε εντυπωσιακά. Στο 78΄από άψογη πάσα του Νασόπουλου, ο Ζαγκότζης με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 3-0.

Διαιτησία Παπαγιαννίδης-Αυγενικού-Λυριστής

ΚΑΤΤΑΒΙΑ: Παπαβεργής, Αυγέρης, Κιλασίν Κ. (82΄Καψαλάκης), Δράμη, Κιλασίν Χ., Σαλαμαστράκης, Παραστατίδης, Κούτσι(82΄Αντωνιάδης), Λόης (70΄Ζαγκότζης), Νασόπουλος, Πάπα (80΄ Κονόμη)
ΑΕΡΑ: Τζήμας, Γιαννακάκης, Αμπαζάι, Πάχος, Πιτσουρδάκης, Στεφανής (68΄Πλύγκος), Φιλιππάκος, Γαϊτάνος (80΄Ζαχαρής), Ροκάι, Καλογήρου (54΄Μασάδο), Μπεκλετζής

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments