Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Με το δεξί ο Διαγόρας!

Με το δεξί ο Διαγόρας!

0
Dodekanisos

Την νίκη πήρε ο Γηραιός στο Αίγιο απέναντι στον τοπικό Παναιγιάλειο με 0-2 και έτσι μπήκε με τον καλύτερο τρόπο που θα μπορούσε στο 2019.Με 10 παίκτες ολοκλήρωσαν και οι δύο ομάδες, με Φουρτάδο και Ευαγγελιδάκη να αντικρίζουν την κόκκινη για μεταξύ τους διαπληκτισμό. Τα γκολ της αναμέτρησης ήρθαν από Μπουρλάκη και Χατζησάββα.

Το πρώτο μέρος δεν είχε κάτι το ιδιαίτερο, πέρα από τα τέρματα που πέτυχαν οι Ροδίτες. Σε αυτό επηρέασε η βροχή, η οποία ήταν πολύ έντονη και δυσκόλεψε τις προσπάθειες και των δύο ομάδων, αφού το γήπεδο είχε μεταμορφωθεί σε … «λίμνη».Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που άρχισαν να κερδίζουν μέτρα στο γήπεδο και να απειλούν με μακρινές κυρίως προσπάθειες.Αυτό βέβαια δεν αποτέλεσε μεγάλο κίνδυνο για τον Διαγόρα και έτσι οι Ροδίτες έφυγαν με το τρίποντο της νίκης από το γήπεδο.

Το φιλμ του αγώνα:
Στο 20′ ο Μπουρλάκης εκμεταλλεύτηκε την ασταθή απόκρουση του Μούζου και με πλασέ από κοντά έκανε το 0-1.
Στο 33′ ήταν η σειρά του Χατζησάββα να σκοράρει και έκανε το 0-2 που έμεινε μέχρι και το τέλος.
Κόκκινη κάρτα στο 88′ για Φουρτάδο και Ευαγγελιδάκη, αφού οι δυο τους ενεπλάκησαν σε διαπληκτισμό.


Οι συνθέσεις:
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Μούζος, Γραμματίκας, Κυριακόπουλος (39′ Μπακατσέλας), Ξένος, Χριστοδουλόπουλος(68′ Παπαβασιλόπουλος) , Κοτσόκολος, Τορεσάνι, Τζανουλίνος, Φουρτάδο, Κούντικ, Πανάρετος(46′ Σκούτας)
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Τσιάμης, Ευαγγελιδάκης, Παγώνης, Προβατίδης, Μπαξεβάνου(92′ Ζέλεφ), Καρπαθάκης, Χατζησάββας(86′ Μεντί), Γλυνός(94′ Κυριαζής), Γεωργίου(83′ Γιώργου), Τσαγκάρης, Μπουρλάκης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments