“Ποτέ άλλοτε δεν ήμασταν τόσο κοντά σε έναν Γ’ Παγκόσμιο πόλεμο”

0
Dodekanisos

«Ποτέ άλλοτε δεν ήμασταν τόσο κοντά σε έναν Γ’ Παγκόσμιο πόλεμο», επανέλαβε ο Donald Trump, αυτή τη φορά μιλώντας σε υποστηρικτές του στην Αϊόβα. Συγκεκριμένα τόνισε και τα εξής:
«Δεν νομίζω ότι κινδυνεύαμε ποτέ από έναν τρίτο παγκόσμιο πόλεμο όπως τώρα. Και όπως λέω σε κάθε ομιλία μου, θα αποτρέψω έναν τρίτο παγκόσμιο πόλεμο, ξέρω όλους αυτούς τους ανθρώπους. Οι ΗΠΑ υπό τη διοίκηση του Biden, έχουν γίνει ένα αδύναμο και αναποτελεσματικό κράτος του οποίου η γνώμη δεν λαμβάνεται υπόψη στην παγκόσμια σκηνή».

«Ο Biden είναι εξαιρετικά ανίκανος. Το μόνο πράγμα που ξέρει να κάνει καλά είναι να εξαπατά στις εκλογές. Αυτοί οι Δημοκρατικοί είναι καλοί στη νοθεία των εκλογικών αποτελεσμάτων και είναι επίσης εξαιρετικοί στο να διώκουν τους πολιτικούς τους αντιπάλους. Δεν μπορούν να κάνουν τίποτα άλλο»,  τόνισε ο Trump.

Ο Τραμπ υποστήριξε ότι ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος, εάν ξεκινήσει, δεν θα είναι το συνηθισμένο πεδίο μάχης μεταξύ των στρατών και του στρατιωτικού εξοπλισμού δύο αντιπάλων. «Δεν θα είναι καθόλου το ίδιο με τον Πρώτο και τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Ήταν τρομεροί, αλλά αυτός θα είναι πολύ μεγαλύτερος, θα είναι αφανισμός», πρόσθεσε ο πολιτικός.

Ο Τραμπ είχε δηλώσει προηγουμένως ότι ο Τζο Μπάιντεν είναι σε θέση να ξεκινήσει έναν τρίτο παγκόσμιο πόλεμο και να καταστρέψει την Αμερική στο διάστημα που απομένει πριν από τις προεδρικές εκλογές. Υποσχέθηκε επίσης να αποκαταστήσει την ειρήνη στον πλανήτη «μέσω βίας» εάν αναλάμβανε ξανά τη θέση του αρχηγού του κράτους.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments