Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Πολύτιμο “διπλό” στο ΕΑΚ

Πολύτιμο “διπλό” στο ΕΑΚ

0
Dodekanisos

Ένα πολύ σημαντικό “τρίποντο” πέτυχε ο Αστέρας Παστίδας ο οποίος έφυγε με το διπλό από το “Ενωσιακό” γήπεδο στο Κορακόνερο, επικρατώντας της ΑΕ Κατταβιάς με 2 – 1!

Οι παίκτες του Κώστα Πάττα ξεκίνησαν πολύ καλά τον αγώνα και μπόρεσαν να ελέγξουν τον ρυθμό του αγώνα στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο προηγήθηκαν με 1 – ο χάρις σε τέρμα που πέτυχε ο Αμπντουλάϊ στο 30′.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και προσπάθησαν να γίνουν πιο απειλητικοί αλλά άφησαν χώρους στα μετόπισθεν και σε μια αντεπίθεση ο Αστέρας πέτυχε και δεύτερο τέρμα και πήρε το σημαντικό προβάδισμα. Ήταν το 70′ όταν ο Πολυχρόνης μπήκε στην περιοχή και με ένα δυνατό σουτ πέτυχε το 0 – 2.

Το μόνο που κατάφερε από εκεί και πέρα η ΑΕ Κατταβιάς ήταν να μειώσει το σκορ με κεφαλιά του Στεφανάκη στ 80′.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΕ ΚΑΤΤΑΒΙΑΣ: Παπαβεργής, Κουμπιάδης (91΄Τοπάλ), Μαριεττάκης,. Κ. Κιλασίν, Χ. Κιλασίν, Σαλαμαστράκης, Μαντινάος (83′ Δημητριάδης), Κούτσι, Στεφανάκης, Νασόπουλος, Μήτρου
ΑΣΤΕΡΑΣ Π.: Παπαμιχαήλ, Καρύδης, Αποστολάτος, Χαριτάκης, Κατσαμάκης. Καλαγρής, Αμπντουλάϊ (91′ Μ. Παπαμιχαήλ), Στεργιόπουλος (88′ Αυγενικού), Σκόρπος, Γιαννακόπουλος (92′ Κορκίδας), Πολυχρόνης (68′ Κονόμι)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments