Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου “Καθάρισε” ο Φοίβος, ηρέμησε μετά το 80′

“Καθάρισε” ο Φοίβος, ηρέμησε μετά το 80′

0
Dodekanisos

Πιο αγχωτικά απ’ ότι δείχνει το τελικό 3 – 0, ο Φοίβος Κρεμαστής κατάφερε να κερδίσε τον Διγενή Κοσκινού και να πάρει έτσι τους πολύτιμους τρεις βαθμούς, παραμένοντας στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Μέχρι το 82′ το σκορ ήταν ακόμα στο 1 – 0, οπότε αντιλαμβάνεται κανείς ότι η κατάσταση ήταν ρευστή και τα πάντα θα μπορούσαν να συμβούν. Σε εκείνο το λεπτό έγινε το 2 – 0 και από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι ηρέμησαν και έφθασαν στην τελική επικράτηση πετυχαίνοντας και ένα ακόμα πολύ όμορφο γκολ, το κερασάκι στην τούρτα ουσιαστικά από τον Ευτύχη Τζιβίλογλου.

Το παιχνίδι ¨σημαδεύτηκε” πάντως από τρεις συνολικά κόκκινες κάρτες, οι δυο σε παίκτες των γηπεδούχων.

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν περισσότερο μοιρασμένο αλλά στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν ποιο δυνατά και έδειξαν διάθεση να “καθαρίσουν” τον αγώνα το συντομότερο δυνατό. Οι κόκκινες όμως έπαιξαν το ρόλο τους και άγχωσαν τους παίκτες του Σάββα Ορφανίδη.

Τα γκολ
Στο 51′ με απευθείας εκτέλεσε φάουλ ο Χατζησάββας έκανε το 1 – 0.
Στο 83′ ο Ταφάνι έκλεψε τη μπάλα από τα αριστερά, προχώρησε προς την περιοχή πασσάροντας την κατάλληλη στιγμή στον Γκινή ο οποίος με δεξί σουτ έκανε το 2 – 0.
Στο 95′ ο Τζιβίλογλου σχεδόν από την γραμμή του κέντρου (!) είδε τον τερματοφύλακα εκτός και μια λόμπα πέτυχε ένα εντυπωσιακό γκολ κάνοντας το τελικό 3 – 0.

Το παιχνίδι διαιτήετυσε ο Ατσικνούδας (Σπάρταλης, Ορφανός). Στο 45′ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Θεοδοσίου επειδή έπιασε αντίπαλο από τον λαιμό και ο Κώττης στο ίδιο λεπτό με δεύτερο κίτρινη κάρτα για αντικανονικό μαρκάρισμα. Στο 71΄είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και ο Χατζησάββας ο οποίος επίσης πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια. Παράπονα από την διαιτησία έχει ο Φοίβος Κρεμαστής.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΦΟΙΒΟΣ: Κεφάλας, Καραγεωργίου, Ορφανίδης Σ. (21′ λ.τ. Ταφάνι), Παϊζάνος, Φωτεινής, Θεοδοσίου, Καλημέρης (61′ λ.τ. Πανταζόπουλος, 92′ Ζαχαρίας), Τζιβίλογλου, Γκινής, Χατζησάββας, Στεφανίδης (84′ Κυρτάσογλου)
ΔΙΓΕΝΗΣ: Μανωλάγκας, Μοσκιού (67′ Παπαδόπουλος), Κώττης, Παπασταμάτης (71′ Χατζηνικόλας), Μικκιού, Τσιμπιζίδης, Χωρίτης (88′ Παπαδόπουλος), Χουτεσιώτης, Νίκας, Καματερός, Κετσές

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments