Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Πολυβώτης: «Ζητάμε συγγνώμη!»

Πολυβώτης: «Ζητάμε συγγνώμη!»

5
polivotis
Dodekanisos

Την ανάγκη να ζητήσουν και δημόσια συγγνώμη από την ομάδα του Ροδιακού, για τα όσα έγιναν μετά το τέλος του σημερινού αγώνα με τον Ροδιακό στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας, νιώθουν στον Πολυβώτη Νισύρου. Σύμφωνα με τα όσα έγραψε και ο διαιτητής Νίκος Διακοφιλιππής στο φύλλο αγώνα, φίλαθλοι του Πολυβώτη μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και συνεπλάκησαν με παίκτες του Ροδιακού! Παρά τις προσπάθειες που έκαναν παράγοντες των γηπεδούχων, δεν κατέστη δυνατό να αποφευχθούν τα επεισόδια. Τα μέλη της διοίκησης, συνεδρίασαν έκτακτα μετά το παιχνίδι και αποφάσισαν να ζητήσουν δημόσια συγγνώμη από τα μέλη της αποστολής του Ροδιακού.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
sport
sport
9 years ago

Να και καποιοι που φορανε και παντελονια.Δεν μιλαω για τους φιλαθλους που εκαναν καφριλες αλλα για την διοικηση.Μαγκες.

Παικτης Πολυβωτη
Παικτης Πολυβωτη
9 years ago

Μπραβο στον προεδρο και την διοικηση,απαραδεκτα πραγματα σημερα,καλη αναρρωση και στον παικτη του Ροδιακου,νομιζω Τσιμπιδακης λεγετε που χτυπησε το γονατο του επειτα απο μια κοντρα την ωρα του αγωνα,καλη συνεχεια στην ομαδα του Ροδιακου!

παίκτης Ροδιακού
παίκτης Ροδιακού
9 years ago

οι παίχτες και οι παράγοντες ήταν κύριοι πραγματικά άψογοι εκτος απο 2 που θα τα βρούν μπροστά τους….3-4 και καλά φιλάθλοι τα έκαναν όλα!! ευχαριστούμε για την φιλοξενεία και το ωραίο φαγητό και καλή συνέχεια επίσης!!!

Παικτης Ροδιακου 2
Παικτης Ροδιακου 2
9 years ago

Ευχαριστουμε την Νισυρο για την φιλοξενια, ολα ηταν πολυ ομορφα και το φαγητο πολυ καλο και γενικως μας προσεξαν παρα πολλα… Εξαιρωντας οτι εγινε μετα την ληξη του αγωνα δεν εχουμε κανενα παραπονο!
Υ.Γ. Ο,τι και να ειπε/ εκανε ο συμπαικτης μας δεν ειναι δικαιολογια αυτη για να μπουν 1-2 εντος αγωνιστικου χωρου χτυποντας και απειλοντας… (σ.σ. ο αλλος μπηκε με τσουγκρανα μεσα!!!!) Αν ειναι δυνατον…
Καλη συνεχεια στον Πολυβωτη!

Παικτης Πολυβωτη
Παικτης Πολυβωτη
9 years ago

Ενταξει,παντως λογικα ο παικτης σας αντεδρασε ετσι επειδη ακουγοντουσαν πολλα απτις εξεδρες την ωρα του αγωνα,αυτα ομως γινοντε παντου,δλδ κ εμεις οπου πηγαινουμε αυτα μας κανουν…βεβαια εχεις απολυτο δικιο,δν ειναι δικαιολογια αυτο…αν οι φιλαθλοι ηταν εξαγριωμενοι απο την ηττα παντως καλο θα ηταν να ξεσπουσαν πανω μας και οχι σε εσας…αυτη ειναι η γνωμη μου