Πολύτιμη νίκη στο 90′

Ένα γκολ που πέτυχε ο Σαπαλίδης στο 90’ έδωσε την πολυπόθητη νίκη στον Ακουσίλαο. Η ομάδα των Φανών με αυτό το τέρμα επικράτησε με 2 – 1 του ΑΕΡΑ Αφάντου. Ήταν ένα παιχνίδι που μπορεί να μην είχε πολλές φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες, όμως ήταν πολύ καλό και είχε να προσφέρει αρκετές συγκινήσεις στον φίλαθλο κόσμο. Ο Ακουσίλαος μετά το 15’ έδειχνε να ελέγχει τον ρυθμό. Στην επανάληψη έγινε ένα περισσότερο μοιρασμένο παιχνίδι με πολλές δυνατές «μονομαχίες» μεταξύ των παικτών μια των δυο ομάδων.
Το σκορ άνοιξε στο 26’ ο Σαπαλίδης ο οποίος δέχθηκε τη μπάλα από τον Παπουρδάνο και με καρφωτή κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα (1 – 0).
Στο 41’ ο Κυριαζής πάσαρε στον Γιακουμάκη μέσα στην μικρή περιοχή και αυτός δεν δυσκολεύτηκε με πλασέ να φέρει το παιχνίδι στα ίσα (1 – 1).
Στο 90’ ο Παπουρδάνος εκτέλεσε φάουλ και ο Σαπαλίδης και πάλι με νέα καρφωτή κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2 – 1.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Βαγγέλης Κατσιδώνης και «βοηθοί» του ήταν οι Λευτέρης Χαρισμανίδης και Μιχάλης Ράδος.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΚΟΥΣΙΛΑΟΣ: Σαρικάς, Σιέχ, Πομπού, Ισκάς, Παπουρδάνος, Νέτσα (92’ Γρηγοριάδης), Σαπαλίδης, Μπίλι, Ζούνης (90’ Κατταβενός), Σκόρπος, Αγγελάκης
ΑΕΡΑ: Δαρζέντας, Λαουδίκος, Καλογήρου, Κατσιδώνης, Κωστάκης, Ντικ, Γιακουμάκης (78’ Λατσός), Διακίδης, Κυριαζής, Στεργαλλάς, Γιαννακάκης

Διαβάστε επίσης:

Επικαιρότητα

Ελεύθερη Πένα

Αθλητικά Νέα

Αφήστε το σχόλιο σας

σχόλιο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments