Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Πολύ …σκληρός για να πεθάνει! (pics)

Πολύ …σκληρός για να πεθάνει! (pics)

0
6
Dodekanisos

Τις …διαφορές τους στο ται μπρέικ έλυσαν σήμερα αργά το βράδυ ο Κλεάνθης Παραδεισίου και η Τελχινίδα, σε ένα παιχνίδι που κράτησε 1 ώρα και 43 λεπτά στο κλειστό γυμναστήριο της Κρεμαστής. Αν και ο Κλεάνθης έχανε με 2 – 0 σετ, κατάφερε να κάνει μια εντυπωσιακή ανατροπή και να πάρει τελικά τη νίκη. Οι φίλαθλοι που έδωσαν το παρών στο γήπεδο, παρακολούθησαν ένα συναρπαστικό αγώνα με πολλές εναλλαγές στο σκορ, όχι μόνο στους πόντους αλλά και στα σετ, αφού οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 0-2 αλλά ο Κλεάνθης κατάφερε και έκανε την ανατροπή και τελικά κέρδισε με 3-2. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο σημαντικές απουσίες, του κεντρικού Γιώργου Χατζηγεωργίου και του λίμπερο Μιαούλη Χειμωνέττου.
1ο ΣΕΤ
Από την αρχή του πρώτου σετ φάνηκε ότι το παιχνίδι θα εξελισσόταν σε ντέρμπι, αφού η διαφορά δεν ξεπερνούσε τον 1 πόντο. Μπροστά η Τελχινίδα, ισοφάριζε ο Κλεάνθης και το αντίστροφο. Αυτό όμως μέχρι το 11-11. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο σκορ με 11-14 και στη συνέχεια 12-20. Όλα έδειχναν να είναι θέμα χρόνου η κατάκτηση του 1ου σετ από την ομάδα του Νίκου Τσιντομηνά. Και όντως έτσι έγινε, αλλά ο Κλεάνθης έδειχνε πως ήταν εκεί και η διαφορά τους δεν ήτανε μεγάλη. 19-25.
2ο ΣΕΤ
Πιο δυνατά ξεκίνησε το 2ο σετ ο Κλεάνθης με την διαφορά να είναι σταθερά στου 3 πόντους (7-4, 11-8). Η Τελχινίδα όμως έφερε το σετ στα ίσια (11-11), παίζοντας πολύ καλό μπλοκ και επίθεση. Πολύ προσεκτικές ήταν και οι δύο ομάδες σε αυτό το σημείο και πάντα το σκορ στην ισοπαλία. Λίγο πήγε να ξεφύγει ο Κλεάνθης (18-16), αλλά αμέσως απάντησαν οι φιλοξενούμενοι και προηγήθηκαν με 20-21. Δυνατές μάχες στο φιλέ στο τέλος του 2ου σετ με τους γηπεδούχους να το παλεύουν, αλλά τελικά οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που κάνανε το 0-2 με 24-26.
3ο ΣΕΤ
Καλύτερα ξεκίνησε ο Κλεάνθης στο 3ο σετ αλλά γρήγορα έγινε το 6-6. Η Τελχνιίδα με πολύ καλή επίθεση κατάφερε να προηγηθεί με 8-11. Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί το φαιρ πλέι του Νίκου Πότσου, που σε πλασέ του Μιχάλη Τσιμισίρη στην άκρη του φιλέ ο διαιτητής έδωσε άουτ αλλά ο παίκτης του Κλεάνθη παραδέχθηκε ότι ακούμπησε την μπάλα πριν αυτή βγει εκτός αγωνιστικού χώρου. Η διαφορά αυξανότανε για τους φιλοξενούμενου μέχρι όμως το 10-15. Ο Κλεάνθης με ένα σερί 5-0 έφερε το παιχνίδι στα ίσια (15-15). Εκεί έδωσε πραγματικά “τα ρέστα” του αφού το μόνο που κατάφερε να κάνει η Τελχινίδα ήταν να πάρει μόνο ένα πόντο μέχρι το τέλος του 3ου σετ. 25-16.
4ο ΣΕΤ
Με τον αέρα της κατάκτησης του 3ου σετ ξεκίνησε ο Κλεάνθης το 4ο και κατάφερε να προηγηθεί με 5-1. Δεν άφησαν οι φιλοξενούμενοι να ξεφύγει η διαφορά μέχρι όμως το 7-5 αφού εκεί ξεκίνησαν τα επιθετικά τους λάθη, με αποτέλεσμα να βρεθούν στο -5 (12-7). Εκεί προστέθηκαν και τα αμυντικά λάθη και η διαφορά άρχισε να ξεφεύγει πολύ (16-9). Αλλά επειδί στο βόλλευ όλα είναι πιθανά η Τελχινίδα, με τον πάρα πολύ καλό Μιχάλη Τσιμισίρη κατάφερε και έφθασε σε απόσταση αναπνοής 19-16. Αλλά τελικά αυτό δεν αρκούσε αφού οι Παραδεισιώτες κατάφεραν να κάνουν το 2-2 με 25-19.
5ο ΣΕΤ
Και ενώ όλα έδειχνα στην αρχή του τάι μπρέικ ότι οι φιλοξενούμενοι θα έφευγαν νικητές αφού το σκορ έφθασε να είναι 1-7, οι παίκτες του Κλεάνθη είχαν άλλη άποψη. Δεν το έβαλαν κάτω έπαιξαν, έπαιξαν πολύ προσεκτικά και λίγο πριν χάσουν τον αγώνα έκαναν το 12-12. Για άλλη μία φορά το παιχνίδι πήγαινε πόντο πόντο, αλλά ο Κλεάνθης ήταν αυτός που πρόσεξε τις λεπτομέρειες και τελικά ήταν ο νικητής της βραδιάς με 16-14 στο τάι μπρέικ και 3-2.
Τα σετ: 19-25 (20′), 24-26 (22′), 25-26 (22′), 25-19 (20′), 16-14 (17′)
Διαιτησία: Σταματίου – Πάττας
Α.Ε.Σ. ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Τρίχας, Παπακωνσταντίνου, Τζανουδάκης, Καραγιάννης, Γιακουμάρος, Βολοτσάκας, Λολάκης, Πότσου, Μάνης, Σταυριανός
Ρ.Σ.Φ.Π. ΤΕΛΧΙΝΙΣ: Σταυλάς, Χαρισίδης, Γιώτης, Δροσάκης, Σίμου, Τσιμισίρης, Σαρικάς, Ορμενάι, Χειμωνέττος

Φώτης Αντωνάς
{yoogallery src=[/images/stories/fotos/sezon2013_2014/volei/klanthis_telxinida_andiko/] width=[150] height=[150]}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments