Αρχική Παιδικό Πολλή ένταση, χωρίς γκολ

Πολλή ένταση, χωρίς γκολ

0
Dodekanisos

Μετά από ένα παιχνίδι που δεν είχε ιδιαίτερη ποιότητα, Ευκλής και Αρένα μοιράστηκαν τους βαθμούς της ισοπαλίας, χωρίς να πετύχουν γκολ (0-0).

Αυτό που σίγουρα αξίζει να σημειωθεί από αυτό το ματς είναι η ένταση που υπήρχε στην κερκίδα αλλά και στον αγωνιστικό χώρο, λόγω των υποδείξεων του διαιτητή κ. Τσέπουρα, ο οποίος εκνεύρισε και τις δύο ομάδες με τις υποδείξεις και τις αποφάσεις του και προκάλεσε έντονες διαμαρτυρίες.

Από εκεί και πέρα, στα αγωνιστικά, στο 50’, ο Μουστάκας δεν μπόρεσε να βρει στόχο στην εκτέλεση πέναλτι, καθώς ο Χατζηελευθερίου απέκρουσε την μπάλα. Επίσης, στο 55’, αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Ξεπαπαδάκης και ο Ευκλής ολοκλήρωσε το παιχνίδι, με δέκα ποδοσφαιριστές.

ΕΥΚΛΗΣ: Χατζηελευθερίου, Βάλλας, Ξεπαπαδάκης, Συρίμης, Καραμανώλης, Ζερβός, Σαχόλι, Αχλαδιώτης, Σταματούλλας, Τζούρας, Χατζηκυριαζής. Έπαιξαν και οι Χατζηκαντής, Χωραφίτης και Γεωργαλλής.
ΑΡΕΝΑ: Φουκαράς, Ικονόμι, Κυριακούλης, Κίτσος Ζ., Οικονόμου, Κάτσο, Κουλλόλι, Ρουτζιέρης, Κουλούρας, Μουστάκας, Μικρόπουλος. Αγωνίστηκαν και οι Ζαννετίδης, Κίτσος Κ., Σκούλουκας και Χατζηστεφανής.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments