Αρχική Παιδικό «Φόρτσαρε» στο πρώτο μέρος

«Φόρτσαρε» στο πρώτο μέρος

0
Dodekanisos

Ένα ακόμα «τρίποντο» πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Αστέρας Παστίδας, ο οποίος νίκησε με 4-2 τον Άγιο Ισίδωρο.

Η γηπεδούχος ομάδα έπαιξε καλύτερα σε όλη την διάρκεια του πρώτου μέρους, με αποτέλεσμα να πετύχει τρία γκολ που τις έδωσαν τις βάσεις για την νίκη. Την αρχή έκανε ο Κέσογλου, στο 21’, ανοίγοντας το σκορ (1-0). Στο 25’, ο Γερασιμίδης διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του (2-0). Στο 30’, ο Κέσογλου ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Αστέρας πέτυχε ακόμα ένα γκολ. Στο 47’, ο Χατζηκωνσταντίνου έκανε το 4-0. Από εκεί και πέρα, οι γηπεδούχοι έκαναν αρκετές αλλαγές. Αυτό, σε συνδυασμό με το σκορ ασφαλείας, είχε σαν αποτέλεσμα να υποκύψουν στην πίεση του αντίπαλου, ο οποίος κατάφερε να μειώσει στο 54’, με γκολ του Τιτάη (4-1). Λίγο αργότερα, στο 57’, ο Μανουσάκης, μείωσε κι άλλο σε 4-2. Στην συνέχεια, στο 65’, ο Αστέρας έχασε πέναλτι, αφού την εκτέλεση του Χρυσού εξουδετέρωσε ο Πελαρδής που μπλόκαρε την μπάλα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Κλαούντιο Ντάκο.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΣΤΙΔΑΣ: Γιορδαμνής, Χρυσός, Γερασιμίδης, Ζώης, Κατταβενός, Κέσογλου, Χατζηκωνσταντίνου, Κιουζελέρ, Καρανικόλας, Κορκίδας, Ζουραράκης. Έπαιξαν και οι Μαγούλας, Καραβόλιας, Γκοντούνι, Γιαννίκος, Κόκκοτας, Αυγενικός και Νικολαΐδης.
ΑΓΙΟΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ: Πελαρδής, Ζωγραφάκης, Παπαπαναγιώτης, Τιτάης, Τσώνης, Σταύρου, Τουμαράς, Παπαντωνίου, Γεωργαλλής, Στάππας, Παπαπαναγιώτου. Αγωνίστηκαν και οι Μανουσάκης και Φωτεινός.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments