Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ «Πολλές ελλείψεις στο Καλλιπάτειρα!»

«Πολλές ελλείψεις στο Καλλιπάτειρα!»

0
kampanis ages
Dodekanisos

Με πολλές ελλείψεις γίνεται η προετοιμασία των πρωταθλητών μας του στίβου στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Καλλιπάτειρα. Είναι χαρακτηριστικό ότι δεν υπάρχουν καν βατήρες γιατί τους έχουν… κλέψει! Τα παραπάνω επισήμανε με δηλώσεις του στο news12 ο πρωταθλητής του ΑΓΕΣ Κάμειρος Κώστας Καμπάνης. Συγκεκριμένα ο έμπειρος αθλητής τόνισε πως, «υπάρχουν αρκετά προβλήματα στην προετοιμασία των αθλητών. Προσωπικά δεν έκανα καθόλου προετοιμασία διότι δεν υπάρχουν στο γήπεδο ούτε οι βατήρες γιατί έχουν κλαπεί από αγνώστους. Σε γενικές γραμμές η προετοιμασία μας είναι προβληματική. Δεν γίνεται κάτω από καλές συνθήκες».
Αναφερόμενος στο πρόσφατο αγώνα του πανελληνίου πρωταθλήματος στην Πάτρα όπου κατέκτησε τη 2η θέση αλλά και τη φετινή χρονιά γενικότερα, είπε:
«Φέτος ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά διότι μου προέκυψε ένας τραυματισμός στις αρχές του χρόνου που με κράτησε αρκετά πίσω από θέμα προπόνησης και προετοιμασίας. Ήμουν για 1,5 μήνα εκτός. Οι στόχοι μου για αυτή τη σεζόν ήταν αρκετά υψηλοί, ωστόσο παρά τις δυσκολίες που προέκυψαν είμαι ευχαριστημένος από τις εμφανίσεις που έκανα. Φυσικά δεν θα μπορούσα να πω κάτι αντίθετο και για την εμφάνισή μου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα (σ.σ. 2ος στα 110μ με εμπόδια με 14.39). Βέβαια σε όλο αυτό συνέβαλε τα μέγιστα και ο προπονητής μου Στέφανος Μάμαλης στον οποίο θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, διότι πέραν της προπόνησης που κάνουμε με στηρίζει πολύ και ψυχολογικά.
Σχετικά με τις επόμενες διοργανώσεις, είπε:
«Η επόμενη διοργάνωση είναι το Βαλκανικό. Εύχομαι να βρίσκομαι στην αποστολή της Εθνικής ομάδας σε επίπεδο ανδρών, θεωρώ πως το δικαιούμαι να αγωνιστώ και εγώ μια φορά με τα χρώματα της Ελλάδας, δυστυχώς κάτι τέτοιο μέχρι τώρα δεν έγινε γιατί κάποιες συγκυρίες δεν το επέτρεψαν αυτό».
Για το επίπεδο του στίβου στο νησί της Ρόδου:
«Το επίπεδο στη Ρόδο είναι αρκετά υψηλό και σε αυτό συμβάλουν και οι μεταγραφές που κάνει ο σύλλογος του ΑΓΕΣ Κάμειρος. Πιστεύω πως το πρόβλημα είναι στα πιο μικρά παιδιά και στο ότι δεν έχουν κίνητρο. Σίγουρα γίνονται τρομερές προσπάθειες από τις ακαδημίες του συλλόγου οι οποίες έχουν 350 παιδιά, ωστόσο το πρόβλημα θεωρώ πως επικεντρώνεται στη βοήθεια τις πολιτείας που δεν είναι αυτή που θα έπρεπε προς τα παιδιά. Γενικά η χώρα βιώνει μια κρίση και ο αθλητισμός δεν είναι το κομμάτι που θέλει να ρίξει το βάρος. Εμείς σαν ερασιτέχνες που αγαπάμε αυτό που κάνουμε δεν συναντάμε και τις καλύτερες συνθήκες και πιστεύω πως …πατάνε σε αυτό».

Παναγιώτης Κεπέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments