Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Πολλές ατυχίες για τον Κυπριάδη

Πολλές ατυχίες για τον Κυπριάδη

0
Dodekanisos

Έχοντας να αντιμετωπίσει πολλές ατυχίες, ο αθλητής του Ποδηλατικού Συλλόγου «Μεσόγειος» Γιώργος Κυπριάδης κατέκτησε την 19η θέση στον αγώνα αντοχής του πανελληνίου πρωταθλήματος masters που πραγματοποιήθηκε στη Βοιωτία.

Ο σύλλογος, με δελτίο τύπου που εξέδωσε αναφέρει όλες τις λεπτομέρειες:

«Κέρδισε τις εντυπώσεις αλλά όχι την ουσία στο τέλος, ο αθλητής μας ΚΥΠΡΙΑΔΗΣ Γιώργος, στον αγώνα αντοχής του πανελληνίου πρωταθλήματος MASTERS που διεξήχθη στη Βοιωτία το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018 με την συμμετοχή 170 αθλητών.

Η ατυχία χτύπησε τη πόρτα του αθλητή μας, καθώς το ένα από τα δύο σκασμένα ελαστικά που υπέστη κατά τη διάρκεια του αγώνα, τον υποχρέωσε στην πρώτη καθυστέρηση. Παρόλα αυτά μετά την αλλαγή του, ο Γιώργος κατάφερε να ξαναμπεί στο grοup των ξεκολλημένων, αλλά δυστυχώς στην τελευταία κατηφόρα 15 χιλιόμετρα πριν τον τερματισμό έπαθε δεύτερο σκασμένο λάστιχο και σαν να μην έφτανε αυτό ήρθε και μια πτώση , για να φέρει τέλος σε αυτήν την αξιόλογη προσπάθεια. Μετά από αυτά, ο αθλητής μας, κατάφερε να διανύσει τα τελευταία χιλιόμετρα τερματίζοντας στην 19ή θέση.

Ο σύλλογος μας ευχαριστεί το Γιώργο για την άξια προσπάθεια και εκπροσώπηση των χρωμάτων μας και του εύχεται σύντομα να λάβει την διάκριση που του αρμόζει».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments