Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Πολιάς: “Μετά το 20′ ήμασταν καλύτεροι”

Πολιάς: “Μετά το 20′ ήμασταν καλύτεροι”

0
Dodekanisos


Για μια σπουδαία νίκη έκανε λόγο ο τεχνικός του Φοίβου Κρεμαστής Μιχάλης Πολιάς αναφερόμενος στην επιτυχία της ομάδας του να επικρατήσει μέσα στις Καλυθιές επί του τοπικού Απόλλωνα. Μιλώντας στο news12 τόνισε τα ακόλουθα:
“Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί μέσα σε 48 ώρες κάναμε δυο σπουδαία διπλά. Ειδικά αυτό απέναντι στον Απόλλωνα Καλυθιών είναι πολύ σημαντικό γιατί έγινε απέναντι σε μια ομάδα που συνεχίζει να αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη έχοντας ένα καλό νεανικό σύνολο”.

Ο νεαρός τεχνικός, πρόσθεσε και τα ακόλουθα:
“Στα πρώτα είκοσι λεπτά δεν πατούσαμε καλά και ο αντίπαλος είχε δυο πολύ καλές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Θεωρώ ότι στο διάστημα αυτό φανήκαμε τυχεροί. Με την αλλαγή της διάταξης όμως στη συνέχεια και με το γκολ που πετύχαμε, ήμασταν καλύτεροι και χάσαμε πολλές ευκαιρίες για να διευρύνουμε το σκορ. Θεωρώ ότι ήταν ένα παιχνίδι που όποιος αξιοποιούσε τις ευκαιρίες θα κέρδιζε. Μετά το 20′ όμως θεωρώ ότι πατούσαμε καλύτερα μέχρι και το τέλος”.

Σε ερώτηση για το αν υπάρχει περίπτωση να διαφοροποιηθούν οι στόχοι στη συνέχεια μιας και ο Φοίβος ανέβηκε πλέον και άλλο βαθμολογικά, απάντησε ως εξής:
“Παρόλο που έγιναν μεταγραφές, θεωρώ ότι η διοίκηση προσπαθεί να στήσει μια ομάδα για να πρωταγωνιστήσει του χρόνου. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι και φέτος δεν θα παίζουμε για να κερδίζουμε. Ο Φοίβος θα βλέπει κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θα προσπαθήσει να πάει όσο πιο ψηλά γίνεται”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments