Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Ποδηλασία: Νέα απάντηση του Παπασταματάκη

Ποδηλασία: Νέα απάντηση του Παπασταματάκη

0
Dodekanisos

Νέα απάντηση στους διοργανωτές του αγώνα Six Days of Rhodes έδωσε ο πρόεδρος του Ποδηλατικού Συλλόγου “Ροδήλιος” Γιάννης Παπασταματάκης. Αναλυτικά:

Σε συνέχεια της απάντησης των οργανωτών του SixDaysRhodesκαλούμαστε να πάρουμε θέση και να ξεκαθαρίσουμε το τοπίο.
Η πρόθεση μας δεν ήταν να ξεκινήσουν πυρά αντιπαραθέσεων, ούτε να εκθέσουμε λάθη της οργάνωσης και του αγώνα, αλλά να σταματήσουν να γίνονται εκδηλώσεις με εμπάθειες.
Τι εννοούμε με αυτό.
Η προκήρυξη του αγώνα αναφέρει για συμμέτοχές 20 ομάδων και 36 αθλητών. Οι συμμετοχές έκλεισαν με 8 ομάδες και 16 αθλητές.
Η διοργάνωση για δικούς της λόγους ( τους όποιους γνωρίζουμε ) αποφάσισε να βγάλει την μία ομάδα έξω και επέλεξε αυτή να είναι ο Ροδήλιος. Στην αντίδρασή μας και με πολλά τηλεφωνήματα η λύση δόθηκε από εξωτερικό παράγοντα και όχι μεταξύ μας όπως θα όφειλαν. ( αυτό για υπενθύμιση των διοργανωτών ως προς την αναφορά τους για την επίλυση του προβλήματος μέσα σε 2 λεπτά)
Η ενόχληση μας είναι ΓΙΑΤΙ έπρεπε να φτάσουμε σε θεσμικό παράγοντα για να επιλυθεί το πρόβλημα, πρόβλημα που βάση κανονισμών δεν έπρεπε να δημιουργηθεί αφού όλη η διαδικασία από εμάς ολοκληρώθηκε με βάση τηςπροκήρυξης.
Την όποια σας επισυνάπτουμε για να εξακριβώσετε όλα τα παραπάνω.
Αντιλαμβανόμαστε και σεβόμαστε κάθε νέα αρχή γιατί έχουμε περάσει και εμείς από αυτή τη διαδρομή αλλά δεν ανεχόμαστε να εισπράττουμε ασέβεια και υποτίμηση των γνώσεων μας στη ποδηλασία και τους κανόνες της, και όπως σωστά αναφέρθηκε ο κ. Κωνσταντόπουλος έχουμε μεγάλη εμπειρία για να εκτεθούμε δημόσια χωρίς να έχουν υπόσταση όλα αυτά που αναφέραμε. Ο λόγος είναι για να γίνονται αθλητικές προσπάθειές με διαφάνεια και χωρίς διακρίσεις και προσωπικές αντιπάθειες.

Με κάθε σεβασμό και εκτίμηση,
Ιωάννης Παπασταματάκης
Πρόεδρος ποδηλατικού ομίλου Ροδήλιος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments