Αρχική Ροδίων Άθλησις Πλησιάζει το camp του βόλεϊ

Πλησιάζει το camp του βόλεϊ

0
camp volei
Dodekanisos

Μόνο μία εβδομάδα μακριά από το προπονητικό CAMP VOLLEY που διοργανώνει το «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις»! Στις 21-26 Ιουλίου, νεαροί αθλητές ηλικιών 11-17 ετών θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε αυτές τις προπονήσεις, στην προσπάθεια που κάνει το σωματείο για την ανάδειξη των επόμενων αθλητών, που θα στελεχώσουν την ανδρική ομάδα του «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις».
Το Camp θα δώσει την δυνατότητα σε νέους αθλητές να αγαπήσουν το άθλημα, αλλά και σε αυτούς που έχουν κάποια εμπειρία, να βελτιώσουν την τεχνική τους και να προπονηθούν πάνω στις αδυναμίες τους, υπό τις οδηγίες και τις κατευθύνσεις των προπονητών Νίκου Μακρή, Κυριάκου Μαυράκη και Μανώλη Κοκολάκη.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα αγόρια ανεξαρτήτως ηλικίας και αγωνιστικής εμπειρίας σε οποιαδήποτε ομάδα. Τα παιδιά θα έχουν την δυνατότητα να περάσουν μία ευχάριστη εβδομάδα απασχόλησης με το αγαπημένο τους άθλημα στο κλειστό γήπεδο του «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις», δημιουργώντας νέες παρέες.
Στο τέλος, θα τους δοθεί η δυνατότητα να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς, καθώς και να λάβουν αναμνηστικά T-shirts και μπάλες.
Κατά την διάρκεια των προπονήσεων των παιδιών, οι γονείς θα έχουν την ευκαιρία να γεμίσουν δημιουργικά τον χρόνο τους, δοκιμάζοντας εντελώς δωρεάν τα ομαδικά τμήματα ενηλίκων του αθλητικού κέντρου (Zumba-Pilates-Fight Bo-Crossfit).

Περισσότερες πληροφορίες στο 2241001400 (εσωτ. 8) καθημερινά 14.00-22.00.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments