Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Πλακίδας: ‘”Καλύτερα με αυστηρά μέτρα παρά καθόλου!”

Πλακίδας: ‘”Καλύτερα με αυστηρά μέτρα παρά καθόλου!”

0
Dodekanisos

Την άποψη ότι “είναι καλύτερα να παίζουμε έστω με πιο αυστηρά μέτρα, από το να μην παίζουμε καθόλου”, εξέφρασε με δηλώσεις του στο news12 ο Μάριος Πλακίδας. Ο έμπειρος επιθετικός που για δεύτερο χρόνο φέτος προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Απόλλωνα Καλυθιών εκφράζει την πικρία του για το γεγονός ότι το πρωτάθλημα σταμάτησε. Συγκεκριμένα, τόνισε τα ακόλουθα:
“Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα να έχουμε και δεύτερο lockdown στο ποδόσφαιρο για να είμαι ειλικρινής. Περίμεναν να υπάρχουν μέτρα αλλά θεωρούσα ότι το ποδόσφαιρο θα συνέχιζε κανονικά. Από εκεί και πέρα δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο από το να τηρήσουμε τα μέτρα. Σίγουρα είναι πολύ στενάχωρο να ξεκινάς μετά από μια μεγάλη περίοδο αποχής, να παίζεις τρία παιχνίδια και να σταματάς πάλι. Είναι πολύ δύσκολο να περάσουμε και πάλι το μεταβατικό στάδιο για να μπούμε εκ νέου σε αγωνιστικούς ρυθμούς”.

Μιλώντας για την επόμενη ημέρα, τόνισε τα ακόλουθα:
“Θεωρώ ότι είναι πολύ δύσκολο να συνεχιστεί το πρωτάθλημα γιατί όπως φαίνεται αυτή η κατάσταση δεν θα είναι προσωρινή. Και καλύτερα να πάνε τα πράγματα, υπάρχει περίπτωση στη συνέχεια να …κλείσουμε εκ νέου. Υπάρχει ανασφάλεια, αβεβαιότητα και η ψυχολογία δεν είναι καλή”

Ο σέντερ φορ του Απόλλωνα τόνισε και τα ακόλουθα:
“Φυσικά θα ήθελα να ανοίξει ξανά η αγωνιστική δράση, έστω το καινούργιο έτος για να τελειώσει ομαλά το πρωτάθλημα. Και να ισχύουν πιο αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα. Είναι προτιμότερο από το να μην παίζουμε καθόλου”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments