Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Καρανάκης: “Πρωτάθλημα και πάλι από …Μάρτιο!”

Καρανάκης: “Πρωτάθλημα και πάλι από …Μάρτιο!”

0
Dodekanisos

“Αναμενόμενη” χαρακτήρισε με δηλώσεις του στο news12 την απόφαση για το δεύτερο lockdown και στο ποδόσφαιρο, ο προπονητής του Αγίου Ισιδώρου Δημήτρης Καρανάκης. Μεταξύ άλλων, μετά από σχετική ερώτηση που του έγινε απάντησε ως εξής:
“Πιστεύω ότι ήταν αναμενόμενο λόγω της αύξησης των κρουσμάτων. Το περίμενα ότι θα πάμε σε ένα δεύτερο lockdown στη χώρα μας. Σαφέστατα το ποδόσφαιρο θα επηρεαστεί πάρα πολύ και η αίσθηση μου είναι ότι αν παίξουμε θα γίνει κατά τον Μάρτιο. Θεωρώ ότι μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων θα μας δώσουν χρόνο για μια προετοιμασία και πάλι και αν όλα πάνε καλά μετά ίσως μπορέσουμε να παίξουμε”.

Αναφερόμενος γενικότερα στην επιρροή που θα έχει ο κορωνοϊός στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, είπε τα ακόλουθα:
“Οι παίκτες δεν είναι επαγγελματίες και αρκετά παιδιά είναι αλήθεια ότι δεν ήταν και τόσο ενεργά στον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο. Θεωρώ ότι μετά από όλο αυτό, αρκετά παιδιά θα φύγουν από το χώρο. Οι πραγματικοί ενεργοί είναι σαφώς λιγότεροι. Θεωρώ ότι τα επόμενα τρία χρόνια θα φανεί μια αποδυνάμωση όλων των ομάδων”

Όσο για την μέχρι τώρα παρουσία της ομάδας του στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας, είπε:
“Στο πρώτο παιχνίδι ,με τον Κλεόβουλο μπήκαμε πάρα πολύ δυνατά. Είχαμε υπεροχή, πρωτοβουλία και τελικές φάσεις αλλά δεν μπορέσαμε να βάλουμε παραπάνω από ένα γκολ με αποτέλεσμα στο δεύτερο ημίχρονο να πληρώσουμε ουσιαστικά την απειρία μας και μερικά μικρά λάθη . Στο άλλο παιχνίδι που δώσαμε με τον Ποσειδώνα στο Ενωσιακό γήπεδο στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής, ήμασταν μουδιασμένοι και εμείς και ο αντίπαλο. Στο πρώτο ημίχρονο όμως είχαμε την πρωτοβουλία των κινήσεων και μπορώ να πω ότι ήμασταν καταιγιστικοί αλλά δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Το δεύτερο ημίχρονο δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για εμάς καθώς δεχθήκαμε γκολ και ευτυχώς στη συνέχεια που τουλάχιστον μπορέσαμε να ισοφαρίσουμε. Για να αποδοθεί δικαιοσύνη, κατά την άποψη μου θα έπρεπε να είχαμε έξι βαθμούς και όχι ένα. Αλλά στο ποδόσφαιρο όπως ξέρουμε, όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Είχαμε κάνει με τα παιδιά την ανάλυση και των δυο αγώνων, εντοπίσαμε τα λάθη, αλλά μας βρήκε ο …κορωνοιός και το πρωτάθλημα σταμάτησε”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments