Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου “Πιστεύουμε ότι ήταν εν βρασμώ ψυχής”

“Πιστεύουμε ότι ήταν εν βρασμώ ψυχής”

0
Dodekanisos

Δυσφορία προκάλεσε στη διοίκηση του Κλεόβουλου της Λίνδου η τοποθέτηση σε Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης του ποδοσφαιριστή Παντελή Αθανασίου με αφορμή την ήττα της ομάδας από τον Διαγόρα Βατίου. Ο έμπειρος παίκτης ουσιαστικά άφησε ορισμένα υπονοούμενα για την αναμέτρηση του Βατίου και αυτό όπως φαίνεται δεν άρεσε καθόλου στη διοίκηση της ομάδας η οποία μάλιστα συνεδρίασε έκτακτα και εξέδωσε και την ακόλουθη ανακοίνωση:

“To Δ.Σ. του Κλεόβουλου Λίνδου έπειτα από έκτακτη συνεδρίαση που πραγματοποίησε το πρωί της Κυριακής 24/02/2019 με μοναδικό θέμα συζήτησης την δήλωση του ποδοσφαιριστή μας Παντελή Αθανασίου σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης όσο αφορά το αποτέλεσμα του αγώνα της ομάδας μας με τον Διαγόρα Βατίου.

Ο Κλεόβουλος Λίνδου όχι μόνο στα τελευταία χρόνια με αυτή τη διοίκηση αλλά και ανέκαθεν είναι μια ομάδα που ασχολείται με την ομάδα της και για το ευ αγωνίζεσθε. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι ο ποδοσφαιριστής μας ήταν εν βρασμό ψυχής μετά το άτυχο αποτέλεσμα στο Βάτι ( δεν είναι ο μόνος που είναι στεναχωρημένος για την ήττα μας).

Αν έχει οτιδήποτε που να στοιχειοθετεί την δήλωσή του είναι υποχρεωμένος να το κατονομάσει στη διοίκηση της ομάδας με ένα αξιοσέβαστο παρελθόν όπως αυτό του Κλεόβουλου Λίνδου.

Η διοίκηση του Κλεόβουλου Λίνδου έχει την πλήρη εμπιστοσύνη της στον προπονητή κ. Δογιάμα Δημήτριο και στους ποδοσφαιριστές που την απαρτίζουν και ελπίζει η ομάδα να τελειώσει την φετινή σεζόν όπως όλες οι προηγούμενες – διοίκηση – προπονητής και παίκτες μια ομάδα μια αγκαλιά. Ο Κλεόβουλος Λίνδου ως ποδοσφαιρική ομάδα θα προσπαθήσει να δικαιώσει το ρητό του σοφού παν μέτρο άριστο και να μας είναι οικεία η αρετή και ξένη η κακία”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments