Αρχική Εφηβικό Ήττα του Αρένα στα Μάσαρη

Ήττα του Αρένα στα Μάσαρη

0
Dodekanisos

Την ήττα στα Μάσαρη από τον τοπικό Αστέρα με 2 – 1 γνώρισε το Αρένα σε παιχνίδι που έγινε στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του Εφηβικού πρωταθλήματος. Έγινε ένα παιχνίδι που είχε πολλές προσωπικές μονομαχίες και με τον διαιτητή Δεμερτζή να γίνεται τελικά ο πρωταγωνιστής δείχνοντας τρεις φορές την κόκκινη κάρτα και συγκεντρώνοντας πολλές διαμαρτυρίες από την πλευρά της φιλοξενούμενης ομάδας όπως γράφουμε σε άλλο ρεπορτάζ.

Το σκορ άνοιξε στο 5’ ο Λουκαράς (1 – 0) και στο 47΄ο Καρατσόγλου με απευθείας πέτυχε το 2 – 0. Το τελικό 2 – 1 διαμόρφωσε ο Ρουτζιέρης στο 70’.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Δερμερτζής (Τσακμακίδης, Καραγκιόζης) από τον οποίο έχει πολλά παράπονα το Αρένα. Στο 78’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων Καρακότσογλου για αντικανονικό μαρκάρισμα. Με τη λήξη του αγώνα αποβλήθηκε ο παίκτης Διονυσακόπουλος επίσης των γηπεδούχων για εξύβριση αντιπάλου. Κόκκινη κάρτα μετά τη λήξη του παιχνιδιού αντίκρισε και ο τερματοφύλακας του Αρένα Φουκαράς για τον ίδιο λόγο. Όλα τα παραπάνω αναφέρονται από τον διαιτητή στο φύλλο αγώνα.

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΑΣΤΕΡΑΣ: Διονυσακόπουλος, Σούλι, Likaj, Μουσακίνιας (32’ Κώτσης), Καρακότσογλου, Τσανάκου, Vlahhu, Xhelilaj, Λουκαράς, Σκούμβρος (77’ Αντωνίου), Trandafir
ΑΕΡΑ: Πελαρδής (65’ Φουκάρας), Κουλούρας, Σελαβτζή, Οικονόμου (60’ Κυριακούλης), Ικονόμι, Κάτσο, Παπαντωνίου (45’ Τσιακήρογλου), Βαρδόπουλος, Βογιατζής (69’ Λάτος), Ρουτζιέρης, Βαρνάβας (60’ Ποντικάκης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments