Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Πήρε τον βαθμό, ήθελε τη νίκη!

Πήρε τον βαθμό, ήθελε τη νίκη!

0
10
Dodekanisos

Έναν πολύτιμο βαθμό μέσα στον Έμπωνα «τσίμπησε» ο Άγιος Λουκάς μετά το τελικό 1 – 1 με την τοπική Αναγέννηση. Οι άνθρωποι του μάλιστα αισθάνονται και αδικημένοι από το σκορ διότι θεωρούν πως θα μπορούσαν να είχαν πάρει και τη νίκη δεδομένου ότι είχαν σημαντικές ευκαιρίες. Το αποκορύφωμα ήταν δυο δοκάρια (οριζόντιο) μετά από ισάριθμες κεφαλιές του Κυριαζή (στο 60’ και στο 70’). Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Άγιος Λουκάς «φωνάζει» και για μια φάση στο 75’ όπου ο Κανέλλος μπήκε από πλάγια στην περιοχή και δέχθηκε μαρκάρισμα πέφτοντας κάτω. Οι φιλοξενούμενοι υποστηρίζουν ότι θα έπρεπε να δοθεί πέναλτι. Στο πρώτο ημίχρονο η Αναγέννηση εκμεταλλεύτηκε τον χώρο που της έδωσε ο Άγιος Λουκάς και είχε την υπεροχή χωρίς πάντως να γίνει ιδιαίτερα απειλητική για την αντίπαλη εστία. Το ίδιο περίπου σκηνικό συνεχίστηκε και στις αρχές της επανάληψης με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ στο 53’ με πολύ ωραίο σουτ του Τσουκαλά (1 – 0). Από εκεί και πέρα, η ομάδα του Γιώργου Μπακίρη ανέβασε στροφές και έγινε πιο πιεστική αναζητώντας την ισοφάριση η οποία ήρθε τελικά στο 78’. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κανέλλου, ο Μανέτας με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 1 – 1.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Ατσικνούδας (Δουλγέρης, Τάσσης). Μετά τη φάση της ισοφάρισης, αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Ζαμπελάκης διότι διαμαρτυρήθηκε έντονα στον δεύτερο «βοηθό».
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Καρπαθίου, Ζαμπελάκης, Καραγιαννάκης (71’ λ.τ. Βενέτης Μ.), Χριστοδούλου, Σφυράκης, Χατζηθεοδωράκης, Κωνσταντάκης Γ., Γεωργαντάς, Τσουκαλάς, Στάππας, Λογοθέτης (55’ λ.τ. Γιασιράνης)
ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ: Καλανδράνης, Καλογήρου Λ., Καλογήρου Χ. (55’ Νικολής) Μακρυδημήτρης, Κασιώτης Σ., Σακελλάρης (70’ Χατζαντώνης), Μπρισνόβαλης, Κανέλλος, Μπάλλα, Κυριαζής, Μανέττας

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments