Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Πήρε το «τρίποντο» στο «Οικονομίδειο» ο Αστέρας Βλαχιώτη

Πήρε το «τρίποντο» στο «Οικονομίδειο» ο Αστέρας Βλαχιώτη

0
Πηγή φωτογραφίας: Asteras Vlachioti F.C. facebook
Dodekanisos

Για την 17η αγωνιστική της Football League, ο Ιάλυσος υποδέχθηκε τον Αστέρα Βλαχιώτη στο «Οικονομίδειο» στάδιο, γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 1-2. 

Στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League, ο Αστέρας Βλαχιώτη είχε το κίνητρο και τελικά κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς από την έδρα του Ιάλυσου επικρατώντας με 2-1. Μεγάλος πρωταγωνιστής για το συγκρότημα του Παναγιώτη Γκουτσίδη, ήταν ο Θεόδωρος Βερνάρδος. Ο 23χρονος επιθετικός του Αστέρα πέτυχε δύο πανομοιότυπα γκολ (στο 45′ και στο 50′), τα οποία έδωσαν μία μεγάλη νίκη στην ομάδα του. Από πλευράς Ιάλυσου, ο Χατζησάββας με πέναλτι σημείωσε το γκολ στο 65′. Μέτριο αγωνιστικό «πρόσωπο» από τους «ερυθροκίτρινους», οι οποίοι παρεμπιπτόντως είχαν και αρκετά παράπονα από πλευράς διαιτησίας. 

Το ματς: 

Ισορροπημένα ήταν τα πρώτα δέκα λεπτά της αναμέτρησης και η κατοχή ήταν μοιρασμένη. Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 16′ και ήταν για τον Αστέρα. Έπειτα από κόρνερ του Καρβούνη, ο Βερνάρδος προσπάθησε με προβολή να νικήσει τον Ανδρούτσο, ο οποίος προέβη σε εκπληκτική απόκρουση. Στην εξέλιξη της φάσης, ο Καρπαθάκης «έκοψε» και το σουτ του Νικολάου. Μεγάλη διπλή ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους. Στο 44′ ο Χατζησάββας με ωραίο σλάλομ εξαπέλυσε  καλό σουτ, το οποίο κατέληξε στην αγκαλιά του Παϊτέρη. Λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου μέρους, ο Βερνάρδος με τρομερή ενέργεια πέρασε και τον Ανδρούτσο, γράφοντας το 0-1 (στο 45′). Στις καθυστερήσεις, ο Ιάλυσος «άγγιξε» την ισοφάριση με τον Παπουτσογιαννόπουλο, αλλά ο Ευαγγελιδάκης απομάκρυνε με υπερένταση πάνω στην γραμμή. 

Το σύνολο του Βαγγέλη Χαντέ στην έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου προσπάθησε να αιφνιδιάσει τους φιλοξενούμενους με ένα σουτ του Παπαδόπουλου στο 47ο λεπτό, αλλά η προσπάθεια του ήταν αδύναμη και μπλόκαρε εύκολα ο Παϊτέρης. Έπειτα ακολούθησε «ψυχρολουσία», καθώς ο Βερνάρδος βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας, σε πρώτη φάση ο Ανδρούτσος τον «σταμάτησε» στο τετ – α – τετ, όμως η μπάλα έμεινε στα πόδια του και σε κενή εστία σκόραρε το δεύτερο προσωπικό του γκολ για το 0-2 στο 50′.  Πανομοιότυπο γκολ όπως και το πρώτο για τους φιλοξενούμενους. Στο 56′ ο Μάρτσεβ δοκίμασε σουτ και ο Ανδρούτσος μάζεψε εύκολα. Από εκεί και πέρα οι «τοξοβόλοι» ανέβασαν ρυθμό και στο 64′ η μπάλα βρήκε στο χέρι του Ζαϊμί. Ο διαιτητής έδειξε αμέσως το σημείο του πέναλτι, ο Χατζησάββας μείωσε σε 1-2 και έθεσε εκ νέου τον Ιάλυσο στην διεκδίκηση του ματς. Μόλις δύο λεπτά μετά ο Ιάλυσος «άγγιξε» την ισοφάριση με την κεφαλιά του Τερζίου, που πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι! Ακόμα μία καλή στιγμή στο 84′, αλλά ο Παπουτσογιαννόπουλος από το ύψος του πέναλτι εκτέλεσε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Ανεπανάληπτη ευκαιρία για το 2-2 είχε ο Ιάλυσος στο 90′. Ο Γκέζος σέντραρε, η μπάλα πήρε ύψος, ο Παϊτέρης έχασε την φάση, όμως διόρθωσε αστραπιάια το λάθος του με εντυπωσιακή επέμβαση στην κεφαλιά του Καντούτση. Τελικό σκορ 1-2. 

 

Διαιτητής: Τσαμούρης (Πειραιά)

Βοηθοί: Χρηστάκος, Κορώνας (Πειραιά)

Τέταρτος: Αλάμπεης (Αθηνών)

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

Ιάλυσος (Βαγγέλης Χαντές): Ανδρούτσος, Γκέζος, Σκεντεράι, Καρπαθάκης, Τερζίου, Μανιώτης (55′ Σταθόπουλος), Γιώργου, Μαστραντωνάκης (82′ Χριστόπουλος), Παπαδόπουλος, Παπουτσογιαννόπουλος (88′ Καντούτσης), Χατζησάββας.

Αστέρας Βλαχιώτη (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Παϊτέρης, Ευαγγελιδάκης, Κορνέζος, Καρβουνης, Ζαϊμί (67′ Πρίκας), Νικολάου, Σκεντεράι Λ, Παππουλής, Μπρακαμόντε (90+5′ Παπουτσίδης), Μάρτσεβ, Βερνάρδος (85′ Πατσαρούχας).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments