Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Οικτρό φινάλε για τη Ρόδο…

Οικτρό φινάλε για τη Ρόδο…

0
Dodekanisos

Με τον χειρότερο τρόπο «έκλεισε» τα φετινά εντός έδρας παιχνίδια της η Ρόδος η οποία ηττήθηκε από τη Σαντορίνη με 3 – 1 και προκάλεσε έντονο προβληματισμό για την εμφάνιση που πραγματοποίησε. Οι «πράσινοι» ήταν μακριά από τον καλό τους εαυτό και απέναντι σε μια ομάδα που ήταν άριστα στημένη στον αγωνιστικό χώρο, είχαν πολλά προβλήματα σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Ουσιαστικά το μόνο σημείο που οι παίκτες του Κώστα Βελιτζέλου ήταν μόνο το τελευταίο πεντάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου όπου έβαλαν τη μπάλα κάτω, πέτυχαν γκολ και δημιούργησαν σημαντικές ευκαιρίες. Σε όλο το υπόλοιπο κομμάτι του παιχνιδιού δεν μπόρεσαν να πείσουν με την απόδοση τους με αποτέλεσμα μοιραία να γνωρίσουν την ήττα.

Στο 5’ μετά από σέντρα που έγινε από τα αριστερά, ο Περογαμβράκης με κεφαλιά μέσα από την καρδιά της άμυνας της Ρόδου έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να κάνει έτσι το 0 – 1.
Στο 17’ ο Μπαξεβάνος έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Δελαπόρτας έκανε το πλασέ από καλό σημείο και πάνω στην κίνηση με τον τερματοφύλακα όμως Ντούνη να αποκρούει.
Στο 26’ μετά από κάθετη στην πλάτη της άμυνας, ο Ντινιωτάκης με προβολή νίκησε στην έξοδο τον Πίτκα και έστειλε τη μπάλα στο βάθος της εστίας του κάνοντας το 0 – 2.
Στο 41’ ο Τσίπρας σούταρε διαγώνια μέσα από την περιοχή αλλά έστειλε τη μπάλα δίπλα από το δοκάρι άουτ.
Στο 43’ ο Serediuc έκανε το σουτ από καλό σημείο, η μπάλα κόντραρε, πήρε ύψος και βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι με τον Αρναρέλλη να καταφέρνει τελικά να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα και να μειώνει σε 1 – 2.
Στο 44’ ο Τσίπρας έκανε το γύρισμα της μπάλας από τα αριστερά και ο Αρναρέλλης έκανε το σουτ από καλό σημείο αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ.
Στο 55’ μετά από αντεπίθεση, ο Ντινιωτάκης πάσαρε στον Μηνά μέσα στην περιοχή ο οποίος με πλασέ έκανε το 1 – 3.
Στο 62’ ο Μηνάς έκανε ένα πολύ επικίνδυνο σουτ από θέση αριστερά μέσα στην περιοχή στέλνοντας τη μπάλα να περάσει δίπλα από το αριστερό δοκάρι και να καταλήξει άουτ.

Διαιτητής ήταν ο Γιουματζίδης από την Πέλλα και «βοηθοί» του οι Τοροσιάδης (Μακεδονία) και Γουρνιάς (Ανατολική Αττική).

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΡΟΔΟΣ: Πίτκας, Καψάλης (65’ Μακρυδημήτρης), Χύσι, Πεχλιβανόπουλος (65’ Νικολόπουλος) Μπαξεβάνος, Δελαπόρτας, Ρεβυθόπουλος (60’ Μαρτσάκης), Καραγεώργης (29’ Ριτάκο), Τσίπρας, Αρναρέλλης, Serediuc (46’ Λίχτι)
ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ: Ντούνης, Παπαζαχαρίας, Ερρίκος, Σιμιτσής (46’ Μηνάς), Ντινιωτάκης (93′ Καράμπελας), Περογαμβράκης (46’ Μαλάϊ), Πολύζος (83’ Μπουντόπουλος), Κανούλας, Μπιρμπίλι (19’ λ.τ. Παπατζίκος), Ιβανίδης, Κουρέλλας

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments