Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Πήρε το ντέρμπι η Παστίδα

Πήρε το ντέρμπι η Παστίδα

0
pastida-lindos
Dodekanisos
Νικήτρια με σκορ 2 – 1 αναδείχθηκε η ομάδα του Αστέρα Παστίδας στο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β κατηγορίας Δωδεκανήσου για τον όμιλο Ρόδου κόντρα στον Κλεόβουλο Λίνδου στο γήπεδο Παστίδας.

Στο πρώτο ημίχρονο οι δυο ομάδες προσπαθούσαν να βγουν μπροστά και να ψάξουν το γκολ. Οι προσωπικές μονομαχίες ήταν πολλές και κάποιες φορές σκληρές, δείγμα του πάθους για την νίκη που επικρατούσε στους δυο αντιπάλους. Χάθηκαν κάποιες (όχι και τόσο κλασσικές) ευκαιρίες και από τις δυο ομάδες, με το αποτέλεσμα του αγώνα στην λήξη του πρώτου ημιχρόνου να τις βρίσκει ισόπαλες με σκορ 0 – 0.

Στο δεύτερο ανέβασαν στροφές οι γηπεδούχοι, οι οποίοι κατάφεραν να προηγηθούν νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο, με την υπέροχη απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καραγιάννη στο 50΄. Με το σκορ να είναι εις βάρος τους, οι Λινδιακοί βγήκαν στην επίθεση ψάχνοντας την ισοφάριση, κάτι που το κατάφεραν στο 65’ όταν ο Μασάδο μετά από πάσα του Λάμπη Θ. πλάσαρε σωστά τον τερματοφύλακα του Αστέρα Ματακάκη για να κάνει το σκορ 1 – 1. Οι γηπεδούχοι τελικά πήραν την νίκη στο 79’ λεπτό μετά από ωραία ατομική προσπάθεια και γκολ του Σεβδαλή.

Φάσεις και Γκολ:

3’: Μετά από μπέρδεμα μέσα στην περιοχή του Αστέρα Παστίδας, ο Μασάδο έγινε αποδέκτης της μπάλας, αλλά το σουτ του πέρασε ψηλά άουτ.

23’: Σέντρα του Τσάφ, ο Πάπα από καλή θέση σουτάρει πάνω στον Ναουμ.

27’: Απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Σεβδαλή, έδιωξε την τελευταία στιγμή ο Μάντσεφ πάνω στη γραμμή.

40΄: Ωραία κάθετη πάσα του Πάπα στον Καψαλάκη, ο οποίος από πλάγια θέση σούταρε άουτ.

44΄: Σέντρα σουτ του Πέρου από πολύ μακρινή απόσταση, έδιωξε με δυσκολία ο Ματακάκης σε κόρνερ.

47’: Σέντρα σουτ του Σεβδαλή από 40 σχεδόν μέτρα, πετάχτηκε στο «Γ» της εστίας του και έδιωξε με υπερένταση ο Ναουμ.

48’: Εκτέλεση κόρνερ από το Σεβδαλή, πιάνει την πρώτη κεφαλιά ο Καραγιάννης, και στην συνέχεια με δεύτερη κεφαλιά από κοντινή θέση ο Πάπα δεν μπόρεσε να νικήσει τον τερματοφύλακα του Κλεόβουλου.

50’ ( 1 – 0 ): Καταπληκτική απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καραγιάννη έξω από την περιοχή με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Ναουμ.

56’: Ο Καψαλάκης έβγαλε ωραία πάσα στο Πάπα, με τον τελευταίο να πλασάρει πάνω στον Ναούμ.

65’ ( 1 – 1 ): Σκαφτή σέντρα του Λάμπη Θ. στον Μασάδο και αυτός με κοντινό πλασέ δεν δυσκολεύτηκε να φέρει το παιχνίδι και πάλι στα ίσα.

71’: Ωραία πάσα του Σεβδαλή στον Οχτάρα ο οποίες δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ναούμ.

79’ ( 2 – 1 ): Υπέροχη ατομική προσπάθεια του Σεβδαλή, ο οποίος ξεμαρκαρίστηκε από δυο αντιπάλους και με σουτ έξω από την περιοχή έγραψε το τελικό 2 – 1

94’: Εκτέλεση φάουλ του Μασάδο από καλή θέση με την μπάλα να μην καταλήγει στα δίχτυα του Ματακάκη.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Πατσιόπουλος με βοηθούς τους Χαρισμανίδη και Μπερδεμπέ.

Αστέρας Παστίδας: Ματακάκης, Βασιλείου (90’ Γεωργαλής), Χαριτάκης, Καραγιάννης, Τσάφης, Μαγκαφάς, Καψαλάκης, Λιαμής, Σεβδαλής (89’ Παπαδημητρίου), Πάπα, Οχτάρας (84’ Σαββάκης Κ).

Κλεόβουλος Λίνδου: Ναουμ, Φρατζάκης, Λάμπης Θ, Angelov, Κακλαμάνος, Συμεωνίδης, Πέρος, Μάντσεφ, Γκύπι (82’ Αγγελιδάκης), Μασάδο, Πίτσης.

Σε λίγο Βίντεο με τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ της αναμέτρησης.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments