Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική «Πήραμε ότι καλύτερο μπορούσαμε!»

«Πήραμε ότι καλύτερο μπορούσαμε!»

0
savenas niomplias
Dodekanisos

Ικανοποιημένος ήταν μετά το τέλος του αγώνα με τον ΟΦΗ ο προπονητής του Ιάλυσου Γιώργος Σάββενας. Ο ίδιος, στις δηλώσεις που έκανε τόνισε:
«Ήρθαμε σε μια καυτή έδρα, με ένα πολύ καλό αντίπαλο. Στον δεύτερο γύρο ο ΟΦΗ με το Νίκο Νιόπλια στον πάγκο έχει στόφα νικητή. Στηθήκαμε ανασταλτικά για να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε απο το παιχνίδι. Ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος σε όλο το παιχνίδι. Είχαμε την τύχη με το μέρος μας. Συγχαρητήρια στον κόσμο του ΟΦΗ για τη στήριξη στην ομάδα του. Ο ΟΦΗ δεν αξίζει να βρίσκεται σε αυτήν την κατηγορία».
Από την άλλη πλευρά, ο προπονητής του ΟΦΗ Νίκος Νιόμπλιας είπε:
«Δεν έχω ξαναζήσει κάτι τέτοιο στα 12 χρόνια που είναι προπονητής. Οτι και να πούμε για το παιχνίδι δεν περιγράφεται. Είχαμε καθολική υπεροχή στο παιχνίδι, χαμένο πέναλτι, ευκαιρίες και δοκάρι. Πάιξαμε το καλύτερό μας παιχνίδι και πήραμε μόλις ένα βαθμό.Μόνο το χειροκρότημα του κόσμου στο τέλος, δικαιώνει την προσπάθεια μας. Ξεκινάει πλέον μια νέα μέρα για μας. Βλέπουμε το παιχνίδι με τον Αστέρα Βάρης. Είμαι 12 χρόνια προπονητής. Δεν θυμάμαι ξανά τέτοιο παιχνίδι. Είχαμε τα πάντα σαν ομάδα, αλλά μας έλειψε το γκολ. Θα κοιτάξουμε και κάποια θέματα που έχουμε σαν ομάδα, τα οποία θα τα κοιτάζαμε ακόμα και αν βάζαμε 4 γκολ».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments