Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Πιο ουσιαστικός ο ΑΣ Χάλκης

Πιο ουσιαστικός ο ΑΣ Χάλκης

0
Dodekanisos

Δυσκολότερα απ’ ότι δείχνει το τελικό 3 – 1, ο ΑΣ Χάλκης νίκησε στο γήπεδο του τον αξιόμαχο Ηρακλή Λάρδου και πρόσθεσε έτσι άλλους τρεις βαθμούς στο ενεργητικό του.

Οι φιλοξενούμενοι, παρά την ήττα τους, ήταν η ομάδα που στο μεγαλύτερο διάστημα έδειξαν να πατούν καλύτερο στον αγωνιστικό χώρο. Όμως οι γηπεδούχοι ήταν πιο ουσιαστικοί και μετουσίωσαν σε γκολ τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν. Ο ΑΣ Χάλκης ξεκίνησε πολύ καλύτερα τον αγώνα και κατάφερε νωρίς να πάρει προβάδισμα δυο τερμάτων. Από εκεί και πέρα όμως, σταδιακά, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές και έφεραν το παιχνίδι στα ίσα, μειώνοντας πριν το φινάλε του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, ο Ηρακλής και πάλι έδειξε να έχει την υπεροχή (ειδικά μέχρι και το 60′), μη μπορώντας όμως να φθάσει στην ισοφάριση. Από το 60′ και μετά, ο ρυθμός του παιχνιδιού άρχισε να πέφτει και τελικά λίγο πριν από το φινάλε οι γηπεδούχοι βρήκαν τον τρόπο να πετύχουν και τρίτο τέρμα, “αγκαλιάζοντας” τους τρεις βαθμούς. Ο Ηρακλής είχε και πάλι τον τρόπο να “απαντήσει, καθώς σημείωσε άλλο ένα τέρμα αλλά από εκεί και πέρα δεν υπήρχαν πλέον τα χρονικά περιθώρια.

Τα γκολ
Στο 8′ ο Κάργας εκμεταλλεύτηκε λάθος γύρισμα στον τερματοφύλακα και με ένα πολύ ωραίο ψηλοκρεμαστό πλασέ έκανε το 1 – 0.
Στο 18′ ο ίδιος παίκτης με ένα δυνατό σουτ από καλό σημείο πέτυχετο 2 – 0.
Στο 43′ ο Παπαιωάννου έκανε ένα πολύ ωραίο σουτ και έστειλε τη μπάλα στον ουρανό των διχτύων μειώνοντας σε 2 – 1.
Στο 89′ ο Παπανικολάου με γωνιακό πλασέ μέσα από την περιοχή ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3 – 1.
Στο 90′ ο Μπεννούρ με μια εντυπωσιακή απευθείας εκτέλεση φάουλ από πλάγια θέση δεξιά, διαμόρφωσε το τελικό 3 – 2.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Κάζας (Μαυρουδής, Διακοφιλιππής)

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΣ ΧΑΛΚΗΣ: Μιτζιρίκης, Δράμης, Τσιώνης, Καβουκλής, Κατωτικίδης, Παπανικολάου (90+ Ντάνης), Φωτιάδης (58΄Σπανός, 80′ λ.τ. Φωταράς), Κόκα, Φέρο, Καλιώρας
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΔΟΥ: Καντιμοίρης, Καπιώτης, Καλοπήτας, Παπαιωάννου (90’+ Ψαράς), Δήμπαλης, Συμεωνίδης, Μπεννούρ, Χάσα (51’΄Λίτσι), Κούκι, Καμμάς

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments