Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Πιο ουσιαστική η Δόξα Καρδάμαινας

Πιο ουσιαστική η Δόξα Καρδάμαινας

0
doxa kardamainas
Dodekanisos

Ιστορική στιγμή για τη Δόξα Καρδάμαινας η οποία στην επιστροφή της μετά από 13 χρόνια στην Α’ Κατηγορία, μπήκε με το δεξί στο πρωτάθλημα κερδίζοντας στο γήπεδο της με 2 – 1 τον Διαγόρα Βατίου. Οι γηπεδούχοι έδειξαν να έχουν την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ωστόσο απέναντι τους είχαν μια ομάδα που πάλεψε για το καλύτερο δυνατό και σε ορισμένες περιπτώσεις τους έβαλε δύσκολα.
Το σκορ άνοιξε ο Χατζηπαναγιώτης στο 25’ με ένα πολύ όμορφο γυριστό σουτ έξω από την περιοχή (1 – 0). Ο Διαγόρας αντέδρασε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου όταν ο Έλληνας με απευθείας φάουλ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να γίνει το 1 – 1. Το τελικό 2 – 1 πέτυχε ο Μέμα με κεφαλιά στο 46΄.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Ωραιόπουλος (Αλέκος, Καραμούτας)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΔΟΞΑ: Γιακούμαρος, Πατσαβούδης (78’ Πης), Κουρζής Α., Παντελής , Κορκής (86’ λ.τ Θεοχαρούδης), Λαμάι, Μέμα, Κουρζής Γ., Χατζηαντωνίου, Χατζηαπαναγιώτης, Οχτάρας (71’ Πανόπουλος)
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΑΤΙΟΥ: Τύρελης, Ζερβός, Καραγιάννης (68’ Παπουρδάνος) , Αδάμος (78’ Λαζίδης) , Ελλήνας, Παπαστεφάνου (Ζωάννου Μ.), Μοσχής, Κατσαρής, Τομάζος, Χατζησάββας, Ζωάννου Λ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments