Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Αξιοπρεπής ήττα στην Κρήτη!

Αξιοπρεπής ήττα στην Κρήτη!

2
pagkritio
Dodekanisos

Αξιοπρεπή ήττα με 2 – 0 από τον Εργοτέλη γνώρισε στο Παγκρήτιο η Ρόδος! Τα «ελάφια» παίζοντας με μια σαφώς πιο ποιοτική και έμπειρη ομάδα, γνώρισαν την δεύτερη συνεχόμενη ήττα τους και πλέον στρέφουν την προσοχή τους στα επόμενα παιχνίδια για να πάρουν τους βαθμούς που θέλουν. Ο Εργοτέλης «καθάρισε» το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο , διάστημα στο οποίο είχε την υπεροχή και πέτυχε και τα δυο του τέρματα. Στην επανάληψη, η αλήθεια είναι ότι έριξε κάπως τον ρυθμό του, κάτι που εκμεταλλεύτηκε η Ρόδος και κέρδισε ορισμένα μέτρα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό όμως δεν ήταν αρκετό για να τις δώσει κάτι περισσότερο. Το παιχνίδι το οποίο παρακολούθησαν ελάχιστοι θεατές, έγινε κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες μιας και επικρατούσε καύσωνας.
Το φιλμ του αγώνα
Ευκαιρία για τη Ρόδο στο 10′. Ο Ευγενικός πήρε τη μπάλα μέσα στην περιοχή και αριστερά και σούταρε διαγώνια αλλά ο τερματοφύλακας του Εργοτέλη απόκρουσε με τα πόδια.
Μετά από σέντρα στην καρδιά της άμυνας της Ρόδου και αδράνεια των κεντρικών αμυντικών ο Εργοτέλης άνοιξε το σκορ (1 – 0) με πολύ ωραίο σουτ του Καϊμακαμούδη ο οποίος έστειλε τη μπάλα στη γωνιά του Ράτζα.
Στο 16′ ο Εργοτέλης κάνει τα δυο τέρματα του. Ο Πόη από τα δεξιά σέντραρε, ο Καίμακαμούδης γύρισε στον Καλέ και αυτός από κοντά έκανε το 2 – 0.
Ευκαιρία για τη Ρόδο. Μετά από σέντρα από τα δεξιά στο 29′, ο Ευγενικός έκανε την κεφαλιά μέσα από την περιοχή αλλά έστειλε τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Αντεπίθεση γι τον Εργοτέλη στο 35′. Ο Καλέ πάσαρε σε θέση δεξιά στον Πόη ο οποίος εξαπέλυσε το σουτ μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.
Ευκαιρία για τον Εργοτέλη. Ο Πόη έκανε το πλασέ μέσα από την περιοχή αλλά ο Ράτζα έπεσε στη γωνιά του και ίσα ίσα βρήκε τη μπάλα στέλνοντας την να καταλήξει σε κόρνερ.
Ο Λεάλ έκανε την κεφαλιά στο 56′ από την καρδιά της άμυνας της Ρόδου αλλά ο Ράτζα έπεσε στη γωνιά και μπλόκαρε.
Κλασική ευκαιρία για τον Εργοτέλη στο 68’. Σέντρα του Κοιλιάρα, κεφαλιά του Πόη από τη μικρή περιοχή έστειλε τη μπάλα άουτ.
Ευκαιρία για τη Ρόδο στο 76′. Μετά από βαθιά μπαλιά του Τζιβίλογλου, ο Τάντιτς πήρε τη μπάλα σε θέση αριστερά στην περιοχή και έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε ελαφρώς δίπλα από το δεξί δοκάρι (άουτ).
Ευκαιρία με τον Καϊμακαμούδη στο 79’ να εκμεταλλεύεται μια μπροστινή μπαλιά, αποφεύγοντας τον Ράτζα, χωρίς όμως να προλάβει τη μπάλα η οποία έφυγε άουτ.
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Στεφανάκης, Καρράς, Τσουμάγκας, Τζανής, Δημήτρης, Βογιατζής, Πόι, Ντομίνγκεζ, Καιμακαμούδης, Λεάλ, Καλέ (60’ λ.τ. Κοιλιάρας)
ΑΣ ΡΟΔΟΣ: Ράτζα, Στάτης, Καντιμοίρης, Νικήτας (61’ Βολονάκης), Ανδρίκος, Τζιβίλογλου, Χατζηλιόντας, Κουρούπης, Ιμεραλιλάι (76’ Κωνσταντίνου), Τάντιτς (83’ Καμπούρης), Ευγενικός

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Rodos
Rodos
7 years ago

Νίκη έτσι όπως είναι η ομάδα δεν πρόκειται να κάνει. Θα τρώμε τεσσαρες από τα καφενεία και θα κοροϊδευόμαστε ότι παίξαμε καλά Πόσο μικρή σε καταντήσανε ελαφαρα μου.

Rodos
Rodos
7 years ago

Και βέβαια είναι αξιοπρεπεις η ήττα με 2-0 ΔΡΑΓΑΤΗ όταν ειδικά λες στο αντίπαλο ότι θα έρθω να χάσω αλλά μη με ξεφτιλισεις….
Ετσι είμαστε όλοι ευχαριστημενοι…..και ο οποιος κατάλαβε….κατάλαβε…..στο πάτο!!!