Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Πιο έτοιμος ο Ιάλυσος

Πιο έτοιμος ο Ιάλυσος

0
Dodekanisos

Πετυχαίνοντας 3 γκολ σε διάστημα πέντε λεπτών, ο Ιάλυσος επικράτησε του «ΔΙ.ΑΣ» με σκορ 3-0 σε ένα παιχνίδι που είχε διάρκεια 55 λεπτών, λόγω καθυστέρησης του πλοίου που μετέφερε τους φιλοξενούμενους.

Οι γηπεδούχοι οι οποίοι παρατάχθηκαν με πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα τους επικράτησαν του αντιπάλου τους πιο δύσκολα απ’ότι δείχνει το τελικό σκορ. Καθοριστικό ρόλο έπαιξε η είσοδος του Καμπλιώνη στο παιχνίδι, ο οποίος αγωνίστηκε για δέκα περίπου λεπτά και πέτυχε δύο τέρματα. Από την άλλη πλευρά η ομάδα της Κώ έδειξε πως βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο και θα είναι μία από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν στο φετινό πρωτάθλημα της Ά κατηγορίας. Στο 50’ ο Μπεγκλετζής έκανε το σουτ εκτός περιοχής και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Δύο λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 52’ ο Καμπλιώνης πραγματοποίησε ωραία προσπάθεια, έκανε το σουτ το οποίο βρήκε και στο δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα για το 2-0, ενώ το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 55’ και πάλι ο Καμπλιώνης με πλασέ μπροστά από την εστία.

Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν ο κ. Παπαγιαννίδης με βοηθούς τους κ. Μαυρουδή και Σταυρούλια.

Το φίλμ του αγώνα:

22’ Φαουλ του Μπεγκλετζή η μπάλα κόντραρε και ο Μιχαλάκης την έδιωξε σε κόρνερ.

24’ Γύρισμα του Σταυλά στον Ποζατζίδη, το σουτ του τελευταίου σταμάτησε ο Ζιώγας πάνω στην γραμμή.

40’ Σέντρα του Χατζηφούντα κεφαλιά ψαράκι του Μποϊλή δύσκολα σε κόρνερ ο Ανδρούτσος.

50’ Σουτ του Μπεγκλετζή στα δίχτυα 1-0.

52’ Ωραία προσπάθεια του Καμπλιώνη το σουτ του οποίου κατέληξε στα δίχτυα για το 2-0.

54’ Γύρισμα του Σταυλά πλασέ του Καμπλιώνη 3-0.

Συνθέσεις:

Iάλυσος (Αλέξης Αλεξιάδης): Aνδρούτσος, Νικήτας, Πετρούσης, Σταυλάς, Μαντικός, Αζεμαϊ, Δήμας, Μαγκάκης, Ποζατζίδης, Ρίκκα, Μπεγκλετζής. Έπαιξαν και οι (Χριστόφ, Καμπλιώνης και Σπανός).

ΔΙ.ΑΣ. ( Γιώργος Σταμάτης, Στάθης Γκουτελίτσας): Mιχαλάκης, Ζιώγας, Ιωαννίδης, Καράλιαμης, Συντιχάκης, Χατζησουλειμάν, Βλαντιμίροφ, Γκεστένια, Αρκούδας, Πής, Χατζηφούντας. Έπαιξαν και οι ( Τογρού, Βρετής, Μποϊλής, Δρόσος, Δημόπουλος, Κόκκαλης).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments