Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Πιο αποτελεσματικός ο Εθνικός

Πιο αποτελεσματικός ο Εθνικός

0
ethnikos arxipolis2
Dodekanisos

Αποφασιστική νίκη σε βάρος του Ευκλή Σορωνής σημείωσε ο Εθνικός Αρχίπολης ο οποίος επικράτησε με 2 – 0 και πλέον βρίσκεται μόνος του στην 2η θέση της «ειδικής» βαθμολογίας των play off της Β’ Κατηγορίας. Η ομάδα της Σορωνής έκανε η αλήθεια μια φιλότιμη προσπάθεια, ωστόσο ο Εθνικός ήταν πιο αποτελεσματικός και κατάφερε να μετατρέψει σε γκολ τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν. Σύμφωνα μάλιστα με τις φάσεις που είχε θα μπορούσε να είχε σημειώσει και άλλα τέρματα. Στο 35’ ο Μπεγκάσι, έκανε από πλάγια ένα σουτ αιφνιδιάζοντας τον Ματακάκη και στέλνοντας έτσι τη μπάλα στα δίχτυα για να γίνει έτσι το 1 – 0. Νωρίτερα (στο 20’) ο Καλούδης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά αλλά το γκολ αυτό ακυρώθηκε για οφσάϊντ. Στο 64’ ο Στεργιόπουλος έκανε το σουτ. Ο Ματακάκης απόκρουσε αλλά στην επαναφορά της η μπάλα έφθασε στον Μαρκόπουλο που δεν είχε πρόβλημα με πλασέ να τη στείλει στα δίχτυα για να κάνει έτσι το 2 – 0.
Από τους γηπεδούχους ξεχώρισαν οι Μαρκόπουλος, Μπαϊρακτάρης και Μπεγκάσι ενώ από τον Ευκλή οι Παπαστεργής, Φράγκος και Παναγιώτου.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κόλλιας με βοηθούς τους Τσιγάρα και Μπερδεμπέ.
ΕΘΝΙΚΟΣ: Χατζηνικόλας, Γιαννιού, Τσακίρης, Λυριστής, Πάλλας (4’ λ.τ. Δημητριάδης), Διακίδης (80’ Αλευρόπουλος), Μπαϊρακτάρης, Μπεγκάσι, Στεργιόπουλος, Μαρκόπουλος, Καλούδης (65’ Παπανθύμου)
ΕΥΚΛΗΣ: Ματακάκης, Τσαγκαράκης (80’ Μαριεττής), Παπαστεργής, Λαμπρόπουλος, Παναγιώτου, Κούρλιος, Παππάς, Φράγκος, Μπερετούλης, Σχοινάκης (65’ Διακοφιλιππής), Αποστολόπουλος

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments