Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Ρόδος: «Διπλό» στην Παστίδα (εφηβικό)

Ρόδος: «Διπλό» στην Παστίδα (εφηβικό)

0
3
Dodekanisos

Σημαντική εκτός έδρας νίκη πέτυχε η Ρόδος που κέρδισε στην Παστίδα τον τοπικό Αστέρα με 2 – 0 στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του εφηβικού πρωταθλήματος της ΕΠΣΔ. Στην αρχή του πρώτου ημιχρόνου τα «ελάφια» είχαν την κυκλοφορία της μπάλας με τον Αστέρα να βρίσκεται πίσω από το κέντρο. Μετά το 14΄οι γηπεδούχοι έγιναν πιο δραστήριοι όμως η Ρόδος προηγήθηκε χάρις σε γκολ του Περαντινού στο 16’. Ο Αστέρας θα μπορούσε να φέρει το ματς στα ίσα αλλά δεν τα κατάφερε και στο 34’ ο Σαρικάς διαμόρφωσε το τελικό 0-2. Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι βελτίωσαν την εικόνα τους, είχαν την κατοχή και κυνηγούσαν το γκολ όμως δεν κατάφεραν να μειώσουν το σκορ.
Φάσεις και γκολ
1ο ημίχρονο: Μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Διακανθού, η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του τερματοφύλακα (στο 9’). Ο Καλαϊτζίδης απείλησε με κοντινή κεφαλιά και με σουτ (στο 15’ και το 16’ αντίστοιχα) όμως Πόγιας και στις δυο περιπτώσεις μπλόκαρε τη μπάλα. Οι «πράσινοι» πήραν το προβάδισμα με σουτ του Περαντινού μέσα από την περιοχή στο 16’. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο ίδιος παίκτης «δοκίμασε» το πόδι του ξανά, χωρίς όμως να βρει τον επιθυμητό στόχο. Η πιο σημαντική ευκαιρία για τον Αστέρα χάθηκε στο 27’ όταν μετά από σουτ του Παππά ο Κοτζιάς έδιωξε πάνω στη γραμμή. Στο 32΄ο Διακανθός έστειλε τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι μετά από εκτέλεση φάουλ. Στο 34’ ο Σαρικάς μετά από προσωπική ενέργεια μπήκε στην μεγάλη περιοχή και από κοντά έκανε το 0-2. Ο Αστέρας έχασε άλλη μια σπουδαία ευκαιρία λίγο αργότερα, με τον Καλαϊτζίδη να σουτάρει από μακριά και τη μπάλα να …σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι.
2ο ημίχρονο: Ο Παππάς με ωραία ατομική ενέργεια σούταρε, χωρίς όμως να βρεί δίχτυα (52’). Στο 53’ Γανωτάκης και Τσαταλλιός απείλησαν με σουτ όμως ο τερματοφύλακας απόκρουσε και στις δύο περιπτώσεις. Έξι λεπτά αργότερα ο Παππάς επιχείρησε δύο σουτ (59’,65’). Το πρώτο κατέληξε άουτ ενώ το δεύτερο εξουδετέρωσε ο Ρέντι. Στο 67’ ο Αποστολάτος σούταρε (άουτ). Ο Γρύλλης έκανε δύο σουτ (72’,75’) χωρίς και αυτός να βρει τον στόχο. Στο 77’ ο Σακέτης από καλή θέση έστειλε την μπάλα άουτ. Η τελευταία φάση έγινε από τον Περαντινό με χλιαρό σουτ στο 85’, το οποίο δεν ήταν ικανό να απειλήσει τον τερματοφύλακα.
Οι καλύτεροι από την πλευρά του Αστέρα Παστίδας ήταν οι Παππάς και Καλαϊτζίδης ενώ από την Ρόδο ο Κοτζιάς. Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Διακοφιλιππής (Βασιλάς, Βούλγαρη).
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΣΤΕΡΑΣ: Παπαμιχαήλ, Αλαβάνος, Σακέτης, Κωστάκης, Αυγενικού, Παπαμιχαήλ, Παππάς, Αποστολάτος, Καλαϊτζίδης, Κονόμι, Μπάρκας. Έπαιξαν και οι: Κουφού, Σπανός, Προβατάς
ΑΣ ΡΟΔΟΣ: Πόγιας (50’ Ρέντι), Τσαταλλιός (85’ Κουμέντος), Κοτζιάς, Κατσιμπράκης, Τσιλιμίγκας, Γρύλλης, Διακανθός (59’ Στεργάκης), Περαντινός, Στεφανίδης (62’ Μιλόι), Ρόσι (81’ Πελεκάνος), Σαρικάς (50’ Γανωτάκης)

Παρασκευή Ματθαίου
{yoogallery src=[/images/stories/fotos/sezon2013_2014/varius/pastida_rodos_efiviko/] width=[150] height=[150]}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments