Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ «Πιο ανταγωνιστική η β’ φάση!»

«Πιο ανταγωνιστική η β’ φάση!»

2
makris nikos
Dodekanisos

Την άποψη ότι τα παιχνίδια της β’ φάσης του τοπικού ανδρικού πρωταθλήματος βόλεϊ θα είναι πιο ανταγωνιστικά, εξέφρασε με δηλώσεις του στο news12 ο τεχνικός του Ροδίων Άθλησις Νίκος Μακρής. Ο ίδιος αναφέρθηκε στην ποιότητα του πρωταθλήματος αλλά και στα παιχνίδια μπαράζ που θα ακολουθήσουν…
«Η πορεία της ομάδας όπως αναμενόταν είναι θετική. Έχουμε το απόλυτο. Καλώς ή κακώς είμαστε το φαβορί και προσπαθούμε να το αποδείξουμε σε κάθε αγώνα αυτό. Έχουμε όμως πολλά πράγματα να διορθώσουμε ακόμα. Πηγαίνουμε προς την τελική ευθεία, θεωρώντας ότι θα πάμε καλύτερα στη συνέχεια».
Σε ερώτηση σχετικά με την ποιότητα του πρωταθλήματος έως τώρα, απάντησε:
«Το πρωτάθλημα έχει ενδιαφέρον για τις ομάδες που ακολουθούν. ΘΑ είναι πιο ανταγωνιστική η δεύτερη φάση καθώς οι ομάδες που θα συμμετάσχουν θα είναι πιο έτοιμες. Είναι η Τελχινίδα, ο Κλεάνθης και η Κως που θα μπει τώρα. Ο Κλεάνθης και η Τελχινίδα έχουν πολλά νεαρά παιδιά και κάθε εβδομάδα γίνονται καλύτεροι. Οι πολλοί αγώνες και τα πολλά παιχνίδια θα τους δώσουν ένα έξτρα κίνητρο για να γίνονται καλύτεροι. Η ποιότητα του πρωταθλήματος τητουμένων των αναλογιών είναι σε γενικές γραμμές καλή».
Σχετικά με τους επικείμενους αγώνες μπαράζ αν και εφόσον η ομάδα του καταφέρει να φθάσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, είπε:
«Αυτό είναι μεγάλη κουβέντα. Σίγουρα ο στόχος μας είναι να πάμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Επειδή θα είναι ένα τουρνουά τριήμερο ή τετραήμερο παίζουν πολλά πράγματα ρόλο. Ένας τραυματισμός, το φορμάρισμα της ομάδας εκείνη την περίοδο και άλλα. κτλ. Παίζουν πολλά ρόλο. Εάν φθάσουμε εκεί και πάλι θα προσπαθήσουμε να σταθεροποιήσουμε τις εμφανίσεις μας και να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω. Επίσης θα είναι σημαντικό να αποκτήσουν εμπειρίες και τα νέα παιδιά που αρχίζουμε και βάζουμε μέσα στην ομάδα. Προσπαθούμε να τους δώσουμε την ευκαιρία να τους δώσουμε αγώνες διαφορετικού επιπέδου απ’ ότι εδώ. Θεωρώ ότι θα πάμε καλύτερα από πέρσι αλλά ακόμα δεν μπορούμε να πούμε κάτι με βεβαιότητα…»

Φώτης Αντωνάς

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Komenos7
Komenos7
10 years ago

Pio endiaferon prwtathlima kyrie Makri? Me mono 4 omades? Paratiste to kalytera…

FANATIKOS TOY VOLLEY
FANATIKOS TOY VOLLEY
10 years ago

ΕΕ ρε φιλε τι θες να σου πει οτι δεν υπαρχει ομαδα για να τους ανταγωνιστει; κριμα ειναι… Δινει ελπιδα και στο νεο αιμα του βολει…γιατι οπως ολοι ξερουμε και στην κοινωνικη μας ζωη πιο πολυ μετραει η εμπειρια!