Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Πικρό φινάλε…

Πικρό φινάλε…

0
Dodekanisos
Επιστρέφει στο τοπικό πρωτάθλημα η Ρόδος. Οι «πράσινοι» γνώρισαν οδυνηρή ήττα από τον Εθνικό Πειραιώς στο Δημοτικό Στάδιο με 1 – 0 και σε συνδυασμό με τη νίκη του Ασπροπύργου (2 – 1 το Κερατσίνι) και του Ιωνικού (2 – 0 στο Ζευγολατιό), παίρνουν τον δρόμο της επιστροφής για το τοπικό.

Κρίμα και άδικο για τη ροδίτικη ομάδα η οποία ξεκίνησε φέτος με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες αλλά το φινάλε είναι ιδιαιτέρως πικρό. Η Ρόδος μέχρι το 85’ ήλπιζε ότι ακόμα και αν δεν μπορούσε να πάρει κάτι από τον Εθνικό, θα μπορούσε να μείνει στην κατηγορία αν το Κερατσίνι δεν δεχόταν και δεύτερο τέρμα από τον Ασπρόπυργο σε μια άκρως αμφισβητούμενη φάση.

Παράλληλα, τα «ελάφια» δίκαια μπορούν να διαμαρτύρονται για τη διαιτησία η οποία έδειξε τρεις κόκκινες κάρτες (!) με αποτέλεσμα να τελειώσουν το παιχνίδι με οκτώ παίκτες. Γεγονός που σίγουρα έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος.

Το παιχνίδι δεν είχε να προσφέρει και πολλές συγκινήσεις. Η Ρόδος έπαιξε στο πρώτο ημίχρονο με πολύ πάθος και δύναμη. Δεν είχε κλασικές ευκαιρίες ωστόσο δικαιούται να «φωνάζει» για ένα πέναλτι. Στην επανάληψη, ο Εθνικός κατάφερε να κερδίσει μερικά μέτρα, εκμεταλλευόμενος και το ότι η Ρόδος έπαιζε με δέκα παίκτες και έδειξε να βγαίνει λίγο πιο μπροστά χωρίς όμως να μπορεί να απειλήσει τους γηπεδούχους. Τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα για τη Ρόδο όταν ο διαιτητής απέβαλλε και δεύτερο παίκτη σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο της αναμέτρησης.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Φωτιάδης (Νατσιόπουλος, Παπαδόπουλος) ο οποίος αδίκησε τη Ρόδο. Στο 40’ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Κουρούπης. Στο 75’ πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια με δεύτερη κίτρινη ο Αποστόλου και στο 84’ αποβλήθηκε με τον ίδιο τρόπο και ο Μκρτσιάν.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΡΟΔΟΣ: Παναγόπουλος, Ιμεραλιλάϊ (80’ Τάχος), Κουρούπης, Μκρτσιάν, Άλμπι, Πότσι (54’ Βολονάκης), Πινδώνης, Αυγενικού, Μυλωνάς, Λέκκας, Αποστόλου
ΕΘΝΙΚΟΣ: Σικαλιάς, Στασινός, Βλάχος, Κρητικός, Ρούσσης, Κατίδης, Δωματάς (90’ Μακρυγιάννης), Κωνσταντίνου, Γκέσιος (64’ Κατσικοκέρης), Τεγούσης (52’ Μισέλ), Παυλάκης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments