Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Πλησίασε την κορυφή ο ΔΙ.ΑΣ

Πλησίασε την κορυφή ο ΔΙ.ΑΣ

0
Dodekanisos

Με τους τρεις βαθμούς της νίκης έφυγε από το γήπεδο Μαριτσών ο ΔΙ.ΑΣ, αφού κέρδισε με 3-0 τον τοπικό Ηρακλή και πλέον βρίσκεται πολύ κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους παίκτες του Κώστα Πάττα να κερδίζουν στο 4΄πέναλτι, σε  ανατροπή του Κούρου από τον Μαριά. Το εκτέλεσε ο Λερογιάννης αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι. Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν το ματς και με την είσοδο(23΄) του Πανόπουλου πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως δεν μπόρεσαν να βρουν στόχο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΔΙ.ΑΣ ξεκίνησε καλύτερα και στο 53΄μετά την συρτή σέντρα που έβγαλε ο Δρόσος, ο Βασιλώττος στην προσπάθεια του να αποκρούσει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, 0-1. Το γκολ έδωσε άλλη ψυχολογία στους παίκτες του Γιάννη Μανούσογλου, οι οποίοι βελτίωσαν το παιχνίδι τους και στο 70΄ Πανόπουλος-Χατζηφούντας έπαιξαν το ένα-δύο και ο πρώτος με πλασέ πέτυχε το 0-2, βάζοντας τις βάσεις για την νίκη της ομάδας του. Στο 74΄ ο Πανόπουλος έκανε την κάθετη πάσα για τον Μπερκιλάρι που με πλασέ πέτυχε το 0-3.

Οι Κώοι στην συνέχεια διαχειρίστηκαν όπως έπρεπε το παιχνίδι και έφτασαν στο νικηφόρο αποτέλεσμα χωρίς προβλήματα.

Διαιτησία Δουλγέρης-Τσέτσος-Σαρρής.

ΗΡΑΚΛΗΣ Μ.: Σαββιδάκης, Τσούφιος, Παπακωσταντής, Βασιλώττος Ε., Αμπελάς (80’ Καρίκης), Ανδρεόπουλος, Μπιλιάς (60’ Αναγνώστου), Κούρος, Βασιλώττος Χ., Σιαμαντούρας (60’ Τσαλώλης), Λερογιάννης

ΔΙ.ΑΣ: Μιχαλάκης, Ιωαννίδης (23’ Πανόπουλος), Μαριάς, Βλαντιμίροφ, Μποϊλής, Μαργαρίτης, Χατζησουλεϊμάν (77’ Τογρού), Θωνιάτης, Δρόσος (74’ Συνεσίου), Μπεκιρλάρι, Χατζηφούντας (78’ Πης).

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments