Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Πεταυράκης, ένα μοντέρνο μπακ!

Πεταυράκης, ένα μοντέρνο μπακ!

0
petavrakis aek
Dodekanisos

Ο αριστερός μπακ της ΑΕΚ πήρε τη σκυτάλη από τον Μπακάκη, προωθήθηκε στην επίθεση, έβγαλε μπαλιές και βοήθησε σημαντική την Ένωση στον αγώνα κόντρα στην Παναχαϊκή.
Από την περυσινή κιόλας σεζόν ο Τραϊανός Δέλλας είχε δείξει ότι θέλει στην ομάδα του μοντέρνα μπακ, που μπορούν τόσο να είναι σταθερά στην άμυνα, αλλά παράλληλα μπορούν να προωθούνται και στην επίθεση.

Τα στοιχεία αυτά τα έχει βρει στα πρόσωπα τον Μπακάκη και Πεταυράκη, οι οποίοι μέχρι στιγμής κάνουν σωστά τη δουλειά τους και έχουν κλέψει την παράσταση σε αρκετά ματς, με τον πρώτο μάλιστα να είναι ήδη και διεθνής.

Στο ματς κόντρα στην Παναχαϊκή ο Μπακάκης κλείστηκε αρκετά στην άμυνα, καθώς οι γηπεδούχοι ήταν διαβασμένοι, ωστόσο τη σκυτάλη πήρε ο Πεταυράκης παρουσιάζοντας όλα τα επιθετικά του προσόντα.

Οι φορές που ο αριστερός μπακ της Ένωσης προωθήθηκε ήταν πάρα πολλές, την ίδια στιγμή που τα δύο από τα τρία γκολ της ομάδας προήλθαν από αυτόν.

Στην πρώτη επίθεση του Δικεφάλου ο Πεταυράκης ήταν ο ποδοσφαιριστής που κέρδισε το πέναλτι, καθώς είχε μπει στην περιοχή και ήθελε να σεντράρει, ενώ στο τρίτο γκολ του Μπαρμπόσα, αυτός βγάζει τη σέντρα με αποδέκτη τον Μπρέσεβιτς, με την μπάλα τελικά να καταλήγει στον Πορτογάλο.

Όπου σταματάει λοιπόν ο ένας ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ ξεκινάει ο άλλος, κάτι που δείχνει ότι η ομάδα διαθέτει την απαιτούμενη ποιότητα στο ρόστερ της, ώστε σε περίπτωση που κάποιος παίκτης «κλειστεί» να υπάρξει κάποιος άλλος που θα ανεβάσει στροφές και θα βοηθήσει την ομάδα.

http://www.aek1924.gr/

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments