Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Περιμένουν τον ΟΦΗ

Περιμένουν τον ΟΦΗ

0
diagoras_agrotikos
Dodekanisos
Η προετοιμασία στον Διαγόρα για τον σπουδαίο αγώνα της Δευτέρας ξεκίνησε ήδη. Ο ΟΦΗ είναι από τους διεκδικητές μιας θέσης που οδηγούν στην Σουπερ Λίγκα. Αυτόματα το γεγονός αυτό καθιστά τον αγώνα ντέρμπι κι ο γηραιός της πόλης μας άρχισε να δουλεύει πάνω στο παιχνίδι της Δευτέρας από τώρα.
Ο Πέτρος Ρουτζιέρης θέλει η ομάδα του να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν καλύτερη σε αυτό το ματς μιας και στόχος είναι η νίκη και η κατάκτηση των τριών βαθμών.
Ο Διαγόρας έχει απουσίες αλλά και παράλληλα τις λύσεις για να καλύψει αυτές τις απουσίες. Εξάλλου είναι γνωστό σε όλους πώς ο Πέτρος Ρουτζιέρης έχει εκφρασθεί ήδη με τα καλύτερα λόγια για το έμψυχο υλικό του. Με αυτό θα δουλέψει και με αυτό άλλωστε θα πορευτεί μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος . Ο Διαγόρας δεν έκανε μεταγραφές αυτή την περίοδο αλλά αυτό μπορεί για κείνους που έχουν απαιτήσεις να είναι κακό , κάνει όμως παράλληλα κι ένα μεγάλο καλό σε αυτούς που είναι ήδη από την αρχή στο ρόστερ της ομάδας. Τους γεμίζει με αυτοπεποίθηση αλλά και καλή ψυχολογία να συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους με όλες τους τις δυνάμεις και να κρατούν σφιχτά κλειστή την αλυσίδα της κυανέρυθρης οικογένειας.
Ο Πέτρος Ρουτζιέρης πριν βγει με τους παίκτες του για προπόνηση τους μίλησε στα αποδυτήρια αναλύοντας τα λάθη που έκαναν στον αγώνα της Καισαριανής επισημαίνοντας πώς δεν πρέπει να ξαναγίνουν και μάλιστα σε ένα ματς σαν αυτό που περιμένει τον Διαγόρα την Δευτέρα με τον ΟΦΗ κύρια στην αμυντική λειτουργία της ομάδας..
Μετά το ρεπό της Τρίτης οι κυανέρυθροι πρέπει να σημειωθεί πώς γυμνάσθηκαν χθες σε δυο γκρουπ.
-Εκείνοι που αγωνίσθηκαν στην Καισαριανή ακολούθησαν χθες χαλαρούς ρυθμούς προπόνησης ενώ
-Εκείνοι που δεν έπαιξαν γυμνάσθηκαν σε κανονικούς ρυθμούς προκειμένου να είναι έτοιμοι την Δευτέρα από κάθε άποψη.
Ο Διαγόρας τώρα αντιμετωπίζει πρόβλημα μόνο από κάρτες.
-Ο Γιώργος Πουλόπουλος θα απουσιάσει από τρεις αγώνες της ομάδας ενώ δεν θα είναι παρών την Δευτέρα και ο Νεμάγια Ζλάτκοβιτς που αποβλήθηκε στην Καισαριανή με δυο κίτρινες κάρτες.
Στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας είναι ο Μαρτσέλο Γκούτμαν ο οποίος εξέτισε την ποινή του στον αγώνα της περασμένης Δευτέρας.
Ένα άλλο πρόβλημα που απασχολεί τον Πέτρο Ρουτζιέρη είναι το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο Χάρης Ταμπάσης ο οποίος αφού αντικαταστάθηκε στον αγώνα κυπέλλου με τον Ατρόμητο , αγωνίσθηκε ασθενής στο ματς με τον Εθν. Αστέρα. Μετά την λήξη του αγώνα έμεινε στην Αθήνα προκειμένου να επισκεφθεί τον γιατρό του και να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις .
Ο Πέτρος Ταμπάσης περιμένει τον Χάρη Ταμπάση σήμερα στην προπόνηση να ξεκινήσει την προετοιμασία του με τους συμπαίκτες του για τον αγώνα με τον ΟΦΗ.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments